上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
122  337.9k

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-2-21 16:57 發表 查看引用來源
有兄弟話當沙包咁打🤭
有冇睇果套跛豪,鄭則仕拍打葉子媚對奶,呢幕好過引好正,係咁拍打佢對奶😋
依個動作我都試過對住老婆咁樣做

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-2-20 11:43 發表 查看引用來源
有幾多師兄玩過40E巨峰?😋
只係玩過36E

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-2-21 19:36 發表 查看引用來源
係唔系好刺激
依排開始屌佢嗰陣時都會粗暴啲,例如狗仔式嘅時候會扯住個頭髮,男上女下嘅時候會連住佢條頸

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-2-22 07:15 發表 查看引用來源
玩過滿青10大酷刑未
有次老婆犯左淫邪罪,證據確鑿下,我搣佢奶頭,又用彈指神功彈佢牛肺片,再后入狠狠打佢屁股,手指印清晰可見,老婆high到顛,話我好狠心,連牛肺都係懲罰重点,要佢自己拉長比我彈,一字形容係爽夾淫🤭
老婆high到舔 ...
咁我又冇玩到咁顛😂

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-2-22 10:20 發表 查看引用來源
我都是偶一咁顛🤭
如果我老婆犯左淫邪罪,我只會大大力咁屌佢

引用:
原帖由 friendho 於 2021-2-22 18:12 發表 查看引用來源
老實講.......呢隻.......我真係無乜食慾
X2
我老婆對波正好多

引用:
原帖由 mich1694 於 2021-2-26 18:46 發表 查看引用來源
係架,其實好多女人都不抗拒輕度SM架,尤其是那些在床上享受被男人支配的賢妻良母,只要你不整痛佢地,可以有好多玩法。我老婆就係咁,在一次偶然之下發現佢接受玩手扣和蒙眼,不需要有太多前戲,仲鍾意被人硬爆入去佢塊閪度,配合語 ...
我老婆同你老婆嘅情況差唔多,不過佢通常都係叫我等佢瞓着咗之後,半夜起身強姦佢

平時眼罩手扣口塞佢都冇問題

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-2-26 19:22 發表 查看引用來源
講開眼罩同手扣,試過趁老婆飲多左,有默契下同佢綁手帶眼罩,然後就扮其他人,試過扮我老友,又扮樓下個看更(因為佢話個看更成日用d眼神強姦佢咁)🤭
每次都勁多水又扮叫唔好,但下面d水就多到沿大脾流去到腳瓜,high到顛🤤 ...
角色扮演依樣野成日都做,通常個故事都係有老婆去決定,多數佢會叫我扮賊,趁佢瞓着咗之後強姦佢

引用:
原帖由 mich1694 於 2021-2-27 04:10 發表 查看引用來源

我同老婆都有玩角色扮演,通常都係老闆強姦秘書或人妻幫襯邪骨俾按摩師屌閪,等她潛意識有被其他男人扑的準備,希望有天......哈哈。
以前佢鍾意扮雞,我係嫖客😂

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-2-27 07:03 發表 查看引用來源
我成日都當佢係雞喇
女人有雞性會特別放蕩
其實我老婆同我上床,基本上同雞冇乜分別,除咗後門之外佢基本上咩嘢都可以做。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆