上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
763  337.7k

引用:
原帖由 friendho 於 2021-4-8 13:04 發表 查看引用來源
我都以前想嘗試好似你咁玩,去到九龍公園可能搵唔啱地方,次次想開波玩就有人行過,搞到心驚驚就無玩到咁激,淨係伸隻手入去揸下,有時就直頭拉低個胸圍啜下.. ...
其實有人行過先刺激🤭
會特別high

引用:
原帖由 mich1694 於 2021-4-8 18:30 發表 查看引用來源

講起九公,以前拍拖時都有同老婆去個度談情,當然目的就梗係摷摷揸揸,我試過明知草叢有人偷睇都照拿去老婆件上衫和奶罩,成對波仔連LIN頭露出來讓後面條狗公看,可惜條狗公太狼死行得太近被老婆發現左要散場,不過都老婆對波都 ...
明知有觀眾,條女又唔知的話,真是high到震,更想剝光條女🤤
特別特別興奮🤭

引用:
原帖由 mich1694 於 2021-4-8 18:33 發表 查看引用來源

我反而覺得如果你接受到老婆同其他男人上床,就要預左她會被人中出,女人情到濃時或被人摷到性興趣時,條底線係可以被個男人推到好底的。
我都覺得係🤭

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-4-8 21:26 發表 查看引用來源
明知有觀眾,條女又唔知的話,真是high到震,更想剝光條女🤤
特別特別興奮🤭
條女越話唔好會越刺激🤤

附件

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-4-8 21:31 發表 查看引用來源
條女越話唔好會越刺激🤤
呢d露出好正🤭

附件

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-4-8 21:31 發表 查看引用來源
呢d露出好正🤭
摷得好過引🤤

附件

引用:
原帖由 mich1694 於 2021-4-9 02:54 發表 查看引用來源

其實我都想,等個狗公睇下我老婆全相,全身赤裸只得對高踭鞋,可能立刻跳出來縛住我,在我面前夫之目前犯,強姦我老婆。不過,在九公剝光條女又好有難度,因為個地方的摷嘢位話光又不係,但又不算好隱閉,除非半夜,晚間時間又難剝光條 ...
以前仲系窮撚時租房住,d房門有塊布帳,唔關門可以通下風!
大熱天時,老婆著得少唔帶罩瞓都好正常,加上又冇冷氣只得風扇,我會手多揸下波,貪方便又會推高老婆件衫露出對奶子,有次聽到包租公叫我,果日係星期日,問我飲唔飲茶,而老婆仲瞓到死豬咁,我打開門揭開門帳之際,包租公已在門口,呢刻佢已望到老婆仲瞓緊,而件衫因為比我揭起左,對又白又大的奶子已盡入包租公眼內,呢次就係咁而引起我愛上露出老婆的刺激🤭
跟住之後我就經常朝早就打開房門,方便包租公行過就昅到嘢,試過連老婆條底都除左,老婆又爛瞓,最多講句唔好搞搞震,但轉頭又瞓到死豬咁😅

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-4-9 08:21 發表 查看引用來源
以前仲系窮撚時租房住,d房門有塊布帳,唔關門可以通下風!
大熱天時,老婆著得少唔帶罩瞓都好正常,加上又冇冷氣只得風扇,我會手多揸下波,貪方便又會推高老婆件衫露出對奶子,有次聽到包租公叫我,果日係星期日,問我飲唔飲茶,而老婆仲 ...
租房住呢段時間維持左一年,包租公就經常昅到老婆露出,但老婆又唔知,仲話包租公巧巧淫,經常打包点心比佢食🤭

引用:
原帖由 88yes 於 2021-4-9 08:44 發表 查看引用來源
扑嘢時包租公會偷聽

相信一定有😅

引用:
原帖由 friendho 於 2021-4-9 09:43 發表 查看引用來源
當時你老婆幾歲?
當年廿鳩幾咋🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆