上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
763  337.7k

引用:
原帖由 friendho 於 2021-4-9 10:26 發表 查看引用來源
咁當時既包租公肯定係貧血,成日見到你老婆對大奶,流鼻血都流死
當年我仲年青力壯,包租公都50左右,由果時開始就染上左呢個不良嗜好,早排先仲偷影老婆冇著底,三更半夜拉開老婆條又鬆又闊波褲,影左佢隻乾鮑比老友欣賞,因為乾爭爭,感覺冇乜美感,我就del左😵

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-4-9 10:36 發表 查看引用來源
當年我仲年青力壯,包租公都50左右,由果時開始就染上左呢個不良嗜好,早排先仲偷影老婆冇著底,三更半夜拉開老婆條又鬆又闊波褲,影左佢隻乾鮑比老友欣賞,因為乾爭爭,感覺冇乜美感,我就del左😵 ...
近年老婆冇咁配合了,好多時都要睇佢心情行事,琴晚见佢睇tbb套劇愛美麗,虾頭個角色老婆好似好有共鳴🤭

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-4-9 10:40 發表 查看引用來源
近年老婆冇咁配合了,好多時都要睇佢心情行事,琴晚见佢睇tbb套劇愛美麗,虾頭個角色老婆好似好有共鳴🤭
感覺老婆又真系有幾分似虾頭,d老友都話,白白胖胖女人一定好好屌🤭

引用:
原帖由 friendho 於 2021-4-9 10:46 發表 查看引用來源
試下旁敲側擊,提議佢試下影幾張唔露樣既相放上網睇反應,咁你就大條道理影下波又影下鮑
早幾年影左好多,都是旅行影,之後比佢發現我比人睇,咁就比佢沒收放左落手指度,由佢保管😵

引用:
原帖由 88yes 於 2021-4-9 11:06 發表 查看引用來源
蝦頭睇落有肉地唔係太肥嗰隻

我都覺得虾頭屌得過😋

引用:
原帖由 friendho 於 2021-4-9 10:52 發表 查看引用來源
你老婆有蝦頭咁白白胖胖?好唔好屌就你先知...
白白淨冇性病🤭

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-4-9 11:24 發表 查看引用來源
白白淨冇性病🤭
有師兄話係另一個區,引我隻婆玩公審,公審衰男人,不過未成事未出帖🤭
我就話不如公審d衰女人好過😵

引用:
原帖由 friendho 於 2021-4-9 11:58 發表 查看引用來源
不如勾引下佢會唔會出黎食快餐仲好啦
佢出過去见网友,佢話當識朋友,幾年前,点知佢之後話唔會再去见d网友😵

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2021-4-9 12:13 發表 查看引用來源
邊個區玩公審?
佢只得上香土,未知出左帖沒有🤭

引用:
原帖由 friendho 於 2021-4-9 12:30 發表 查看引用來源
乜野account name?等我溝通下
等我收到料先知,其實我老婆唔知我呢度出帖放佢相片🤭
比佢知但唔比得佢见,所以佢知d又唔知d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆