上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  336.8k

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-4-9 15:09 發表 查看引用來源
呢D系我老婆同佢條仔D對話!🤭40049763
師兄真幸福有個咁淫暇老婆,咁佢有冇同你玩多P?

引用:
原帖由 mich1694 於 2021-4-10 00:35 發表 查看引用來源

師兄老婆在屋企係不係好順服老公個種小女人,還是係非常強勢個種老虎?我覺得前者個種在性事上在非常享受被男人支配的,這種女人本身在享受被調教,條底線在不知不覺中可以被人推得好底。 ...
分析得有道理,會不知不覺推底

引用:
原帖由 mich1694 於 2021-4-10 12:35 AM 發表 查看引用來源

師兄老婆在屋企係不係好順服老公個種小女人,還是係非常強勢個種老虎?我覺得前者個種在性事上在非常享受被男人支配的,這種女人本身在享受被調教,條底線在不知不覺中可以被人推得好底。 ...
我老婆系我面前系賢妻一名,但原來對住佢條仔,系變左佢性奴甘,乜野都同佢條仔玩過

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-4-10 07:44 AM 發表 查看引用來源
分析得有道理,會不知不覺推底
系丫,直頭每次都玩五同野,不斷甘盲目追求比佢條仔當奴甘玩嗰種凌辱快感

引用:
原帖由 jabichan 於 2021-4-10 01:43 AM 發表 查看引用來源

師兄真幸福有個咁淫暇老婆,咁佢有冇同你玩多P?
冇丫!我老婆系我面前好正常架!

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-4-10 11:18 發表 查看引用來源
我老婆系我面前系賢妻一名,但原來對住佢條仔,系變左佢性奴甘,乜野都同佢條仔玩過
這就是老公和街外男玩同一人妻的分別,老公都可以調教老婆,並利用她愛夫和想老公享受的心理因素,去推低她條底線,但效果一般不及街外男,因為人妻通常都會盡量在老公前保持賢妻的形象;反而人妻在街外男面前就沒有這種顧忌,如果街外男懂得利用人妻依戀他的心理去調教她的心和身,就能夠逐步將人妻變成性奴,反而老公好難將自己老婆調教到這個地步。

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-4-10 11:20 發表 查看引用來源
系丫,直頭每次都玩五同野,不斷甘盲目追求比佢條仔當奴甘玩嗰種凌辱快感
那你知道他們玩過D咩?

引用:
原帖由 mich1694 於 2021-4-10 12:47 PM 發表 查看引用來源

這就是老公和街外男玩同一人妻的分別,老公都可以調教老婆,並利用她愛夫和想老公享受的心理因素,去推低她條底線,但效果一般不及街外男,因為人妻通常都會盡量在老公前保持賢妻的形象;反而人妻在街外男面前就沒有這種顧忌,如 ...
系架,可能系夫妻關係,大家未必肯玩甘盡,反而對住外面既人,可以玩得毫無底線!

引用:
原帖由 mich1694 於 2021-4-10 12:49 PM 發表 查看引用來源

那你知道他們玩過D咩?
我知既基本已經系玩到主人舆奴既關係,我老婆享受佢條仔越下賤玩佢嗰種凌辱feel!

引用:
原帖由 mich1694 於 2021-4-10 12:47 發表 查看引用來源

這就是老公和街外男玩同一人妻的分別,老公都可以調教老婆,並利用她愛夫和想老公享受的心理因素,去推低她條底線,但效果一般不及街外男,因為人妻通常都會盡量在老公前保持賢妻的形象;反而人妻在街外男面前就沒有這種顧忌,如 ...
巧有道理👍
我隻婆唔知會吾會比街外人調教緊😵

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆