上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  336.8k

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-4-10 12:04 發表 查看引用來源
冇丫!我老婆系我面前好正常架!
我都要重新估計下隻婆先得

附件

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-4-10 01:26 PM 發表 查看引用來源
哈哈,系架,好彩我知啫!🤭

回覆 2233# brandy888 的帖子

這樣便對,因出面出軌的男人只是找他尋求快樂興𡚒刺激,不需要保留保持賢淑,盡情開放。而自己老公怕太放去享受會給誤會自己淫蕩,怕老公左思右想以為常常出去偷食😁

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-4-10 13:15 發表 查看引用來源
我知既基本已經系玩到主人舆奴既關係,我老婆享受佢條仔越下賤玩佢嗰種凌辱feel!
玩到這種關係就很不簡單了,奴的不單止可以為主人獻身,還可以接受被主人用作取樂的工具,即為滿足主人而獻身給主人所指定的其他男人,玩多P,甚至賣淫。可以想像,師兄老婆在身心上已完全被佢條仔(主人)控制住了。

引用:
原帖由 sam959818 於 2021-4-10 18:25 發表 查看引用來源
這樣便對,因出面出軌的男人只是找他尋求快樂興𡚒刺激,不需要保留保持賢淑,盡情開放。而自己老公怕太放去享受會給誤會自己淫蕩,怕老公左思右想以為常常出去偷食😁 ...
所以如果老公要調教老婆,就一定要明確話她知佢在床上要放開自己,盡情展露淫蘯和性饑渴的一面,她越放得開你越鍾意,要明示她知道。我自己是咁樣做的,也成功將老婆的底線推倒了不少,但當然距離其他師兄的老婆般荒淫的程度還很遠。

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-4-10 13:26 發表 查看引用來源
如果被你知道老婆有同其他男人玩,而且到極荒淫的情況,師兄可以接受到嗎?

引用:
原帖由 mich1694 於 2021-4-10 12:47 發表 查看引用來源

這就是老公和街外男玩同一人妻的分別,老公都可以調教老婆,並利用她愛夫和想老公享受的心理因素,去推低她條底線,但效果一般不及街外男,因為人妻通常都會盡量在老公前保持賢妻的形象;反而人妻在街外男面前就沒有這種顧忌,如 ...
如果一開始的夫妻關係已經好開放又唔同咁講,起碼佢唔洗扮賢妻😉

引用:
原帖由 mich1694 於 2021-4-10 18:31 發表 查看引用來源

所以如果老公要調教老婆,就一定要明確話她知佢在床上要放開自己,盡情展露淫蘯和性饑渴的一面,她越放得開你越鍾意,要明示她知道。我自己是咁樣做的,也成功將老婆的底線推倒了不少,但當然距離其他師兄的老婆般荒淫的程度還 ...
認同呀,好似我一開始已同佢講我中意佢淫,接受開放性關係, 鼓勵佢玩一夜情

引用:
原帖由 mich1694 於 2021-4-10 18:32 發表 查看引用來源

如果被你知道老婆有同其他男人玩,而且到極荒淫的情況,師兄可以接受到嗎?
接受!
反正講明只係玩,不講感情只屌閪

附件

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-4-11 08:57 發表 查看引用來源
接受!
反正講明只係玩,不講感情只屌閪
咁如果中出又接唔接受到呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆