上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  336.8k

引用:
原帖由 friendho 於 2021-4-12 09:05 發表 查看引用來源
咁如果中出又接唔接受到呢?
玩到中出,個女人肯的話都無話可說,通常亦都唔會預知到女人底線,講就一回事,做到又另一回事

附件

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-4-12 09:57 發表 查看引用來源
玩到中出,個女人肯的話都無話可說,通常亦都唔會預知到女人底線,講就一回事,做到又另一回事
唔好話男人,女人想人中出佢想唔出奇,當然多數女人未必會玩到咁盡,但high起上黎,學你話齋.....條底線會越推越低

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-4-12 09:57 發表 查看引用來源
被人扑緊時其實被不被人中出條女好難有SAY,其中關鍵都係個男的會不會抽出來射,如果個男的一心係條女裡面射,按到條女實一實,條女係NO SAY的。所以,人妻會不會被人中出,最關鍵都係她條街外男想不想玩到咁盡;不過,話時話,如果人妻被街外男中出埋,我想人妻心理和精神上都會覺得自己已經被街外男徹底征服,之後在他面前就不會再有任何底線可言。所以,如果是玩人老婆,一定要中出她一次,徹底令她所有防線崩潰。

引用:
原帖由 sam959818 於 2021-4-10 06:25 PM 發表 查看引用來源
這樣便對,因出面出軌的男人只是找他尋求快樂興𡚒刺激,不需要保留保持賢淑,盡情開放。而自己老公怕太放去享受會給誤會自己淫蕩,怕老公左思右想以為常常出去偷食😁 ...
系丫,我老婆就系好似你甘講丫!

引用:
原帖由 mich1694 於 2021-4-12 11:38 發表 查看引用來源

被人扑緊時其實被不被人中出條女好難有SAY,其中關鍵都係個男的會不會抽出來射,如果個男的一心係條女裡面射,按到條女實一實,條女係NO SAY的。所以,人妻會不會被人中出,最關鍵都係她條街外男想不想玩到咁盡;不過,話時話,如果人 ...
經驗之談🤭👍👍

附件

引用:
原帖由 mich1694 於 2021-4-10 06:25 PM 發表 查看引用來源

玩到這種關係就很不簡單了,奴的不單止可以為主人獻身,還可以接受被主人用作取樂的工具,即為滿足主人而獻身給主人所指定的其他男人,玩多P,甚至賣淫。可以想像,師兄老婆在身心上已完全被佢條仔(主人)控制住了。 ...
ching你好似完全明白我老婆心態,就我所知,我老婆同佢條仔系性上,已經玩到甘樣,完全接受自己系奴甘比佢條仔系性上支配佢身心,乜都肯玩,總之佢地每次玩既就系一埸差不多毫無底線既性爱遊戲丫!

引用:
原帖由 mich1694 於 2021-4-12 11:38 AM 發表 查看引用來源

被人扑緊時其實被不被人中出條女好難有SAY,其中關鍵都係個男的會不會抽出來射,如果個男的一心係條女裡面射,按到條女實一實,條女係NO SAY的。所以,人妻會不會被人中出,最關鍵都係她條街外男想不想玩到咁盡;不過,話時話,如果人 ...
其實我以前都玩過好多人妻,頭幾次都系用套,之後都系女方願意接受中出既!

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-4-12 09:57 AM 發表 查看引用來源
其實系除左怕大肚及性病外,好多女人根本好似男人甘,都享受中出架(呢樣野我問過好多女方,佢地話用套或中出,二者感覺系二回事)

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-4-12 12:14 發表 查看引用來源
其實系除左怕大肚及性病外,好多女人根本好似男人甘,都享受中出架(呢樣野我問過好多女方,佢地話用套或中出,二者感覺系二回事)
都係,話就話只係0.03,但隔層膜就係隔層膜,始終唔夠徹底

引用:
原帖由 friendho 於 2021-4-12 01:00 PM 發表 查看引用來源
都係,話就話只係0.03,但隔層膜就係隔層膜,始終唔夠徹底
當然起碼熟左D,先五用套啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆