上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  336.8k

啲女都話有套唔舒服
當然真係要信等過先好

中出埋菊花園仲激
引用:
原帖由 brandy888 於 2021-4-12 13:06 發表 查看引用來源
當然起碼熟左D,先五用套啦!

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-4-12 12:14 發表 查看引用來源
其實系除左怕大肚及性病外,好多女人根本好似男人甘,都享受中出架(呢樣野我問過好多女方,佢地話用套或中出,二者感覺系二回事)
同意....其實女人都好中意被中出🤪🤪

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-4-12 12:06 發表 查看引用來源
ching你好似完全明白我老婆心態,就我所知,我老婆同佢條仔系性上,已經玩到甘樣,完全接受自己系奴甘比佢條仔系性上支配佢身心,乜都肯玩,總之佢地每次玩既就系一埸差不多毫無底線既性爱遊戲丫! ...
其實二人性愛玩到最盡時都不外是那些內容,甚麼人前野外露出、中出、爆菊、SM之類,玩到悶後就會思考讓第三者加入,話時話,師兄老婆同佢條仔有無玩過多P?

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-4-12 12:10 發表 查看引用來源
其實我以前都玩過好多人妻,頭幾次都系用套,之後都系女方願意接受中出既!
這就是師兄你的利害,令人妻自願獻身,不用強來。哈哈!

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-4-12 12:14 發表 查看引用來源
其實系除左怕大肚及性病外,好多女人根本好似男人甘,都享受中出架(呢樣野我問過好多女方,佢地話用套或中出,二者感覺系二回事)
這個我同意,我老婆都話不戴套舒服好多,但礙於怕搞出人命所以我一般都戴,不過有時都會搏矒不戴直接爆入去佢塊閪度插,最多拿出來射,或待佢高潮後叫佢同我用口和手幫我出精。

引用:
原帖由 88yes 於 2021-4-12 07:56 PM 發表 查看引用來源
啲女都話有套唔舒服
當然真係要信等過先好

中出埋菊花園仲激

系丫!中出埋菊花園仲激!更加有佔有感同成功感丫!

引用:
原帖由 mich1694 於 2021-4-12 09:01 PM 發表 查看引用來源

其實二人性愛玩到最盡時都不外是那些內容,甚麼人前野外露出、中出、爆菊、SM之類,玩到悶後就會思考讓第三者加入,話時話,師兄老婆同佢條仔有無玩過多P? ...
唉……個衰婆咪同佢條仔玩主奴,到最後為尋找刺激,玩到接受比佢條仔,帶埋去同佢D fb玩多P 丫!

引用:
原帖由 mich1694 於 2021-4-12 09:02 PM 發表 查看引用來源

這就是師兄你的利害,令人妻自願獻身,不用強來。哈哈!
其實原來好多人妻一直有避開孕架!

引用:
原帖由 88yes 於 2021-4-12 19:56 發表 查看引用來源
啲女都話有套唔舒服
當然真係要信等過先好

中出埋菊花園仲激

屌完屎忽返唔返到轉頭架?🤭

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-4-13 15:46 發表 查看引用來源
屌完屎忽返唔返到轉頭架?🤭
真係?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆