上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  336.8k

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-4-13 15:46 發表 查看引用來源
屌完屎忽返唔返到轉頭架?🤭
我屌過3個但佢哋頂唔順,以後無交易😅😅

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-4-13 13:02 發表 查看引用來源
唉……個衰婆咪同佢條仔玩主奴,到最後為尋找刺激,玩到接受比佢條仔,帶埋去同佢D fb玩多P 丫!
容許我大擔問一問師兄,阿嫂今年咩年紀?阿嫂明顯已經食大左個胃,番不到轉頭,只要回家後仲會腿張開讓師兄發洩性慾,就由得她在外面吃飽點。

屌過
真係返唔到轉頭
引用:
原帖由 friendho 於 2021-4-13 16:07 發表 查看引用來源
真係?

玩過DP
都係返唔到轉頭
引用:
原帖由 friendho 於 2021-4-13 16:07 發表 查看引用來源
真係?

引用:
原帖由 88yes 於 2021-4-14 09:34 發表 查看引用來源
屌過
真係返唔到轉頭
原因.......好窄有緊迫感?征服感?定係有其他感覺?

緊迫感。玩DP嗰個種緊迫感仲正
引用:
原帖由 friendho 於 2021-4-14 11:04 發表 查看引用來源
原因.......好窄有緊迫感?征服感?定係有其他感覺?

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-4-12 12:14 發表 查看引用來源
其實系除左怕大肚及性病外,好多女人根本好似男人甘,都享受中出架(呢樣野我問過好多女方,佢地話用套或中出,二者感覺系二回事)
應該係,其實啲女好享受你中出射精嗰 一刻,子宮感覺到好似男性屙尿勁射嗰一刻,應該係無比興奮。

引用:
原帖由 mich1694 於 2021-4-12 21:04 發表 查看引用來源

這個我同意,我老婆都話不戴套舒服好多,但礙於怕搞出人命所以我一般都戴,不過有時都會搏矒不戴直接爆入去佢塊閪度插,最多拿出來射,或待佢高潮後叫佢同我用口和手幫我出精。 ...
阿嫂冇做避孕工夫?
其實打咗避孕針,食咗避孕丸, 中招機會應該好微。

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-4-12 12:10 發表 查看引用來源
其實我以前都玩過好多人妻,頭幾次都系用套,之後都系女方願意接受中出既!
正所謂一次生兩次熟,大家玩慣咗就冇芥蒂,可以放心畀你中出, 其實咁樣做雙方都可以盡興。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-4-14 15:55 發表 查看引用來源

阿嫂冇做避孕工夫?
其實打咗避孕針,食咗避孕丸, 中招機會應該好微。
我老婆無做避孕,通常都係我戴套,避孕的嘢男人做啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆