上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  336.8k

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-4-15 12:04 發表 查看引用來源
有d港女系咁,所以做男人都系要色揀老婆,其實又好講彩數
揀個性格外向嘅又怕佢open得滯
保守嘅就咩都唔肯玩
掉返轉講要睇吓個男人係咩性格
錯配係冇幸福

引用:
原帖由 不毛之地 於 2021-4-15 13:06 發表 查看引用來源

保守嘅就咩都唔肯玩
錯配係冇幸福
最慘係.....婚前無問題,係之後慢慢變到不一樣,仲要有一兩件細跟住,真係離不開又留不低,最痛苦莫過於此

引用:
原帖由 manray 於 2021-4-15 12:40 發表 查看引用來源

所以人生要搵多幾樣嗜好
運動, 打機, 動漫...........缺一不可
正確,男人吾止要多嗜好,仲要多老婆🤭

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-4-15 16:00 發表 查看引用來源
你有幾多個老婆?

係咪生咗細路仔就唔想扑嘢
引用:
原帖由 friendho 於 2021-4-15 15:16 發表 查看引用來源
最慘係.....婚前無問題,係之後慢慢變到不一樣,仲要有一兩件細跟住,真係離不開又留不低,最痛苦莫過於此

引用:
原帖由 friendho 於 2021-4-15 16:14 發表 查看引用來源
你有幾多個老婆?
屌過就當老婆都有好幾個,當然叫g就不算🤭

附件

引用:
原帖由 friendho 於 2021-4-15 15:16 發表 查看引用來源
經驗之談,好多嘢係日積月累嘅結果
女嘅要教仔又要返工,男嘅放工返屋企繼續做大爺
老虎條氣唔順梗會cut福利
乜都幫手做吓就算幫唔到手都有啲同情分加
家務唔掂落手做massage都得

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-4-15 16:00 發表 查看引用來源
所以以前男人三妻四妾係有道理的😁😁

引用:
原帖由 不毛之地 於 2021-4-15 17:53 發表 查看引用來源

經驗之談,好多嘢係日積月累嘅結果
女嘅要教仔又要返工,男嘅放工返屋企繼續做大爺
老虎條氣唔順梗會cut福利
乜都幫手做吓就算幫唔到手都有啲同情分加
家務唔掂落手做massage都得 ...
這是正確的。加多一樣嘢,同老婆扑嘢一定要設法令她高潮,佢舒服享受就會定期讓你扑,否則她會覺得無趣且辛苦,就不會讓你玩,或者次數會少好多。

引用:
原帖由 不毛之地 於 2021-4-15 13:06 發表 查看引用來源

保守嘅就咩都唔肯玩
錯配係冇幸福
兩看啦,性格外向就容易識人,性事由她主導,你戴帽的機會大增(當然淫妻綠奴不會介意);娶個保守的又一定無得玩,但你要花時間想辦法調教和開發她,不斷瓦解推底她條底線,有時都幾大成功感架。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆