上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  336.5k

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

疫情下無得外遊又無得去蒲,有老友話呢段時間著重系屋企調教老婆,好想把她調成慾女,做老友就一定要支持,要協助亦義不容辭🤭要老婆變慾女亦要個女人有先天潛質,再加後天陪慾,必成慾女😍

附件

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-5 07:54 發表 查看引用來源
疫情下無得外遊又無得去蒲,有老友話呢段時間著重系屋企調教老婆,好想把她調成慾女,做老友就一定要支持,要協助亦義不容辭🤭要老婆變慾女亦要個女人有先天潛質,再加後天陪慾,必成慾女😍 ...
呢張相系另一老友已成功調到阿嫂做左慾女後的一次攬仔party中影低留念,佢亦精求兄弟協助,心願系可以親眼睇住個老婆食仔🤤

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-5 07:58 發表 查看引用來源
呢張相系另一老友已成功調到阿嫂做左慾女後的一次攬仔party中影低留念,佢亦精求兄弟協助,心願系可以親眼睇住個老婆食仔🤤
我亦响應一起調教下自己老婆,雖然老婆潛質未必有嫂嫂咁高,但亦具有淫婦本錢🤭

附件

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-5 08:03 發表 查看引用來源
我亦响應一起調教下自己老婆,雖然老婆潛質未必有嫂嫂咁高,但亦具有淫婦本錢🤭
目標系好似呢位阿嫂咁攬仔,比仔屌埋hi喇🤤

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-5 08:06 發表 查看引用來源
目標系好似呢位阿嫂咁攬仔,比仔屌埋hi喇🤤
加多張好圖先🤭

附件

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-5 08:08 發表 查看引用來源
加多張好圖先🤭
女人淫起來都唔好睇低佢🤭

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-5 08:12 發表 查看引用來源
女人淫起來都唔好睇低佢🤭
其實淫hi是有樣睇的🤭

附件

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-5 08:17 發表 查看引用來源
其實淫hi是有樣睇的🤭
對奶真係好大好八好好揸! 用黎乳交都唔夠!

引用:
原帖由 sexman44264 於 2021-1-5 09:30 發表 查看引用來源
對奶真係好大好八好好揸! 用黎乳交都唔夠!
大八字奶d女人都好淫,好識用對奶同人玩🤤

附件

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-5 09:39 發表 查看引用來源
大八字奶d女人都好淫,好識用對奶同人玩🤤
分享下d事,評一評我乸係唔系淫hi😊
有一年上廣州探親,租了酒店房,房很大有廳同房,我親戚表舅父買埋啤酒上房找我聊天,那晚吹得好夜,我叫舅父唔好走,反正廳度有張長櫈,拎左被同枕頭比佢瞓一晚,第二朝行過隔離廣州酒家飲早茶(約左幾個親戚早茶)
那晚老婆唔知發乜姣,搞到我鳩硬想我屌佢hi,我話表舅係外面,你唔好叫咁大聲嘈醒佢,萬一比佢聽到你叫床我怕佢會忍唔住走入嚟🤭
我都係講笑咁講,隻乸就打柒左我一嘢,你好想咁咩?
跟住隻乸已含住我碌嘢,幾下手勢下我都硬左,隻乸就一嘢坐上嚟,我突然同隻乸講未關好房門喎,隻乸比我嚇左一跳,其實我都是玩鳩佢嚇下佢🤭
隻乸唔知想玩鳩返我定点,竟然耐不耐有一下呀得頗大聲,突然又呻吟幾聲,大家都知大陸酒店d隔音有幾好啦,唔知老婆有心玩嘢定想点,唔知淫hi會咁興奮,又猛叫我唔好停快d屌佢,心諗我隻乸都係一個能做就成淫hi的慾女😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆