上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  336.7k

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-6 16:59 發表 查看引用來源
係幾有要求,我女人自豪有身材又有樣,所以話唔想成為阿豬阿狗洩慾工具🤭
我曾經好衰咁叫佢扮母狗,我話好多狗公朋友都流口水想屌佢,佢又話可以配合我幻想玩下,佢又真係好認真咁連名都叫出嚟,又好配合咁要我扮乜水(有明星亦有 ...
所以我都覺得佢幾很淫,會配合幻想比邊個邊個屌,做淫婦的潛質係有

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-6 16:42 發表 查看引用來源
其實明仔都30到尾單身男
個人宅宅地,有正當職業,嗜好賭馬不煙不酒,有叫雞經驗
愛屌熟女,"我女人都47"
啱晒明仔口味,明仔話叫雞唔敢乃西,其實佢係中意乃西,仲話同我老婆玩一定要乃到夠🤭 ...
明仔我今晚都见到佢,今晚會同佢一起玩下夜馬,明仔應該會睇到我呢個帖講佢,我教左佢上嚟睇🤭
不過明仔不是注冊會員,可惜不能回應

回覆 92# ttfat68000 的帖子

有冇叫明仔上你屋企一齊賭馬?跟著你同老婆講出去買啤酒,制造機會。

引用:
原帖由 ACA64 於 2021-1-6 17:06 發表 查看引用來源
有冇叫明仔上你屋企一齊賭馬?跟著你同老婆講出去買啤酒,制造機會。
我屋企仲有其他人,唔係就早已安排左

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-6 17:01 發表 查看引用來源
所以我都覺得佢幾很淫,會配合幻想比邊個邊個屌,做淫婦的潛質係有
明仔已話明,佢每次打非機都用我老婆做幻想,我亦話左老婆知,明仔每次都係想住佢起機🤭

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-6 17:12 發表 查看引用來源
我屋企仲有其他人,唔係就早已安排左
去酒店staycation啦,book定兩間房想點玩都得

引用:
原帖由 friendho 於 2021-1-6 17:15 發表 查看引用來源
去酒店staycation啦,book定兩間房想點玩都得
咁都要氹掂隻婆先得

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-6 17:18 發表 查看引用來源
咁都要氹掂隻婆先得
咁就要睇你點引導喇

引用:
原帖由 friendho 於 2021-1-6 17:32 發表 查看引用來源
咁就要睇你點引導喇
如果返到屋企就正,叫明仔斬料買埋啤酒上嚟,分分鐘玩完馬仔開我老婆波😋

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-6 05:36 PM 發表 查看引用來源
如果返到屋企就正,叫明仔斬料買埋啤酒上嚟,分分鐘玩完馬仔開我老婆波😋
可以專登叫丫嫂著件鬆身T,裡面真空,一彎底身就見到對波,甘黎引人嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆