上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  337.9k

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-2-22 22:40 發表 查看引用來源
通常d女人最不憤就係個老公,揾條差過佢女人做二奶🤭
所以好多男人個二奶未必係靚女,總系仲衰過件正印🤭

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-2-22 08:14 PM 發表 查看引用來源
X2
我老婆對波正好多
系丫,太大五好玩,似水袋甘,34c或d  甘上下岩岩好,揸落甘彈手先正丫!😁

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-2-26 16:41 發表 查看引用來源
系丫,太大五好玩,似水袋甘,34c或d  甘上下岩岩好,揸落甘彈手先正丫!😁
Absolutely agree with you

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-2-22 15:27 發表 查看引用來源
冇刻意培養,誤打誤撞下原來佢都like,不過前提唔好整到佢好痛,少少痛楚等於激勵
係架,其實好多女人都不抗拒輕度SM架,尤其是那些在床上享受被男人支配的賢妻良母,只要你不整痛佢地,可以有好多玩法。我老婆就係咁,在一次偶然之下發現佢接受玩手扣和蒙眼,不需要有太多前戲,仲鍾意被人硬爆入去佢塊閪度,配合語言羞辱,下面自然濕到不得了。

引用:
原帖由 mich1694 於 2021-2-26 18:46 發表 查看引用來源
係架,其實好多女人都不抗拒輕度SM架,尤其是那些在床上享受被男人支配的賢妻良母,只要你不整痛佢地,可以有好多玩法。我老婆就係咁,在一次偶然之下發現佢接受玩手扣和蒙眼,不需要有太多前戲,仲鍾意被人硬爆入去佢塊閪度,配合語 ...
我老婆同你老婆嘅情況差唔多,不過佢通常都係叫我等佢瞓着咗之後,半夜起身強姦佢

平時眼罩手扣口塞佢都冇問題

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-2-26 18:53 發表 查看引用來源

我老婆同你老婆嘅情況差唔多,不過佢通常都係叫我等佢瞓着咗之後,半夜起身強姦佢

平時眼罩手扣口塞佢都冇問題
講開眼罩同手扣,試過趁老婆飲多左,有默契下同佢綁手帶眼罩,然後就扮其他人,試過扮我老友,又扮樓下個看更(因為佢話個看更成日用d眼神強姦佢咁)🤭
每次都勁多水又扮叫唔好,但下面d水就多到沿大脾流去到腳瓜,high到顛🤤

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-2-26 19:22 發表 查看引用來源
講開眼罩同手扣,試過趁老婆飲多左,有默契下同佢綁手帶眼罩,然後就扮其他人,試過扮我老友,又扮樓下個看更(因為佢話個看更成日用d眼神強姦佢咁)🤭
每次都勁多水又扮叫唔好,但下面d水就多到沿大脾流去到腳瓜,high到顛🤤 ...
角色扮演依樣野成日都做,通常個故事都係有老婆去決定,多數佢會叫我扮賊,趁佢瞓着咗之後強姦佢

回覆 1536# ttfat68000 的帖子

你兩個真係識玩。其實我好樂意去幫下手,等兩位阿嫂多d新意。🤣

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-2-26 20:18 發表 查看引用來源

角色扮演依樣野成日都做,通常個故事都係有老婆去決定,多數佢會叫我扮賊,趁佢瞓着咗之後強姦佢
我同老婆都有玩角色扮演,通常都係老闆強姦秘書或人妻幫襯邪骨俾按摩師屌閪,等她潛意識有被其他男人扑的準備,希望有天......哈哈。

引用:
原帖由 mich1694 於 2021-2-27 04:10 發表 查看引用來源

我同老婆都有玩角色扮演,通常都係老闆強姦秘書或人妻幫襯邪骨俾按摩師屌閪,等她潛意識有被其他男人扑的準備,希望有天......哈哈。
以前佢鍾意扮雞,我係嫖客😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆