上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  336.6k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-2-27 15:40 發表 查看引用來源

絕對同意,我就係鍾意這種女人
所以我都未屌過處女,老婆肯肯定已不是處女比我屌,佢後生時波大無乜腦,那些年已經常比男人呃虾條🤭

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-2-27 15:44 發表 查看引用來源
所以我都未屌過處女,老婆肯肯定已不是處女比我屌,佢後生時波大無乜腦,那些年已經常比男人呃虾條🤭
波大X2
比男人呃虾條X2

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-2-27 15:47 發表 查看引用來源
波大X2
比男人呃虾條X2
其實波大系吾係會無乜腦?
感覺就系,佢後生時好易比人呃虾條,不過過去了就要包容,一齊後知道佢比過幾個男人屌,又知佢個性平易近人,所以先容易比人呃🤭
估唔到而家又好想佢好似以前咁,比返我d自己友呃下玩下,不過佢年紀大左人就醒左,而家要呃佢虾條難左

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-2-27 16:07 發表 查看引用來源
其實波大系吾係會無乜腦?
感覺就系,佢後生時好易比人呃虾條,不過過去了就要包容,一齊後知道佢比過幾個男人屌,又知佢個性平易近人,所以先容易比人呃🤭
估唔到而家又好想佢好似以前咁,比返我d自己友呃下玩下,不過佢年紀大左人 ...
波大唔一定冇腦,應該係後生玩得癲
我老婆結婚後可能習慣左只同我一個,所以好難叫佢再俾其他人屌

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-2-27 16:18 發表 查看引用來源

波大唔一定冇腦,應該係後生玩得癲
我老婆結婚後可能習慣左只同我一個,所以好難叫佢再俾其他人屌
屌閪都有習慣,好多時習慣左動作同配合好自然🤤
但又好易就好似交功課式,漸漸冇左新鮮感同刺激感,所以又會咁多出軌,揾返d刺激又必須,揾之餘又會外求新鮮感,即是要有新的刺激,新的人選要刺激得起

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-2-27 16:33 發表 查看引用來源
屌閪都有習慣,好多時習慣左動作同配合好自然🤤
但又好易就好似交功課式,漸漸冇左新鮮感同刺激感,所以又會咁多出軌,揾返d刺激又必須,揾之餘又會外求新鮮感,即是要有新的刺激,新的人選要刺激得起 ...
為求刺激,日本的說法就是夫目前
好想試好想玩一次,但是真不容易安排

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-2-27 16:35 發表 查看引用來源
為求刺激,日本的說法就是夫目前
好想試好想玩一次,但是真不容易安排
叫佢俾其他人睇住我地扑都難🤦‍♂️

回覆 1553# ttfat68000 的帖子

波好大,不過幾多腰先?

回覆 1554# ttfat68000 的帖子

呢對係咪夏威夷木瓜?😏😏

回覆 1556# ttfat68000 的帖子

呢個人妻正呀😁😁😁😁😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆