上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  337.0k

回覆 1586# brandy888 的帖子

我地都係你老友喎😏😏😏

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-1 04:17 發表 查看引用來源
我就旁門左道左小小,係佢半醉時又未到死魚偷拍佢,不過只是偶然一次,到而家我都唔知佢扮唔知定真唔知🤭
試過用彩色夜視攝影機,老婆有三百幾度近視,冇留意,錄哂佢床上真性流露的一面

引用:
原帖由 pinramon 於 2021-3-1 23:45 發表 查看引用來源
試過用彩色夜視攝影機,老婆有三百幾度近視,冇留意,錄哂佢床上真性流露的一面
有冇分享過比自己朋友睇😋🤤🤤

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2021-3-1 20:45 發表 查看引用來源
我地都係你老友喎😏😏😏
即時多左好多老友,包括我🤭

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-3-1 18:35 發表 查看引用來源
我最激試過呃我老婆扮拍片,其實系直播比我老友睇,M字脚甘擘開晒我老婆對脚,比我老友由對波開始,塊閪同菊花睇清哂,甘玩已經好刺激丫!🤭
直播嘅話我最多都係試過直播把聲

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-1 15:59 發表 查看引用來源
有冇分享過比自己朋友睇😋🤤🤤
朋友就冇,調較光暗剪了精華片段比自己谷友。

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-2 08:00 發表 查看引用來源
即時多左好多老友,包括我🤭
男人想多老友,呢d話題最能吸取老友,一齊睇咸片,一起屌人老婆🤭

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-2 08:02 發表 查看引用來源
男人想多老友,呢d話題最能吸取老友,一齊睇咸片,一起屌人老婆🤭
可惜現實上我冇依一類朋友

引用:
原帖由 pinramon 於 2021-3-2 08:01 發表 查看引用來源
朋友就冇,調較光暗剪了精華片段比自己谷友。
正吖👍
其實心態上系好想比人欣賞,但又怕流出,只好選擇性地比人欣賞🤭
利申:我有個別自己友睇哂老婆所有窿窿隙隙,系佢自己唔知,當每次同枱食飯,同枱有欣賞過佢d窿隙朋友在場,大家就特別興奮,老婆就懵閉閉,唔知我地做乜咁鳩興奮😅

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-2 08:10 發表 查看引用來源
正吖👍
其實心態上系好想比人欣賞,但又怕流出,只好選擇性地比人欣賞🤭
利申:我有個別自己友睇哂老婆所有窿窿隙隙,系佢自己唔知,當每次同枱食飯,同枱有欣賞過佢d窿隙朋友在場,大家就特別興奮,老婆就懵閉閉,唔知我地做乜咁鳩興 ...
師兄你真係好勁,我暫時冇呢個勇氣👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆