上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  337.0k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-3-2 08:05 發表 查看引用來源

可惜現實上我冇依一類朋友
朋友系好講緣份
可遇不可求

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-2 08:10 發表 查看引用來源
正吖👍
其實心態上系好想比人欣賞,但又怕流出,只好選擇性地比人欣賞🤭
利申:我有個別自己友睇哂老婆所有窿窿隙隙,系佢自己唔知,當每次同枱食飯,同枱有欣賞過佢d窿隙朋友在場,大家就特別興奮,老婆就懵閉閉,唔知我地做乜咁鳩興 ...
最多果次係,結婚嗰一日夜晚嘅時候,老婆其中一件晚裝係啱啱好遮到兩點,之後我哋嘅同事同埋朋友(當然講緊男嗰啲)睇到定晒形,同埋無意中聽到其中有啲人嘅對話😏

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-3-2 08:11 發表 查看引用來源
師兄你真係好勁,我暫時冇呢個勇氣👍
我後生時絕無呢d行為,記得後生時老婆著得性感小小都唔想比人昅,有次同老婆去泰國,買左套幾性感的三点式泳衣,事前又唔比我知,果次我第一眼见到,都好似唔自在,不過可能去旅行在外地,好快又投入左冇唔自在,直至有次係香港,老婆又著住呢套同左去淺水灣,又感覺到不自然,但慢慢又接受,到左某年齡,唔知点解好想老婆多d性感,但反而老婆又收斂左🤭

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-3-2 08:20 發表 查看引用來源

最多果次係,結婚嗰一日夜晚嘅時候,老婆其中一件晚裝係啱啱好遮到兩點,之後我哋嘅同事同埋朋友(當然講緊男嗰啲)睇到定晒形,同埋無意中聽到其中有啲人嘅對話😏 ...
呢d嘢好講環境氣氛
氣氛會令人好high

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-2 08:21 發表 查看引用來源
我後生時絕無呢d行為,記得後生時老婆著得性感小小都唔想比人昅,有次同老婆去泰國,買左套幾性感的三点式泳衣,事前又唔比我知,果次我第一眼见到,都好似唔自在,不過可能去旅行在外地,好快又投入左冇唔自在,直至有次係香港,老婆又 ...
師兄我同你嘅情況一樣喺10幾廿歲嘅時候老婆着得好性感,所以經常阻止佢。到咗而家30幾歲反而想老婆着得性感啲,學你話齋佢有收斂咗🤦‍♂️

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-2 08:23 發表 查看引用來源
呢d嘢好講環境氣氛
氣氛會令人好high
又試過扮send左比老友
個老友還講笑小柒我,日頭白白搞到佢冇心機做嘢🤭

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-2 08:23 發表 查看引用來源
呢d嘢好講環境氣氛
氣氛會令人好high
記得有一幕係我老婆同佢啲姊妹喺台上面影相,咁啱佢嗰邊有兩個男同事企喺台下面好明顯地係射住我老婆對波,咁啱我企喺佢哋兩個後面,之後聽到佢哋兩個講:估唔到佢(我老婆)平時返工着得密密實實,估唔到佢對波咁撚大

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-3-2 08:26 發表 查看引用來源

師兄我同你嘅情況一樣喺10幾廿歲嘅時候老婆着得好性感,所以經常阻止佢。到咗而家30幾歲反而想老婆着得性感啲,學你話齋佢有收斂咗🤦‍♂️
我後來先知,女人年紀大左,信心冇左,所以會收斂左,冇乜信心露🤭

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-2 08:29 發表 查看引用來源
我後來先知,女人年紀大左,信心冇左,所以會收斂左,冇乜信心露🤭
所以而家我嘅調教項目主要係訓練佢出街着得性感啲

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-3-2 08:28 發表 查看引用來源

記得有一幕係我老婆同佢啲姊妹喺台上面影相,咁啱佢嗰邊有兩個男同事企喺台下面好明顯地係射住我老婆對波,咁啱我企喺佢哋兩個後面,之後聽到佢哋兩個講:估唔到佢(我老婆)平時返工着得密密實實,估唔到佢對波咁撚大 ...
男人都系想聽到老婆有人讚
女人咪又係,佢地更想比多d人讚,尤其著得性感,比d男人昅,佢地咪又系飄飄然😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆