上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  337.0k

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-2 08:32 發表 查看引用來源
男人都系想聽到老婆有人讚
女人咪又係,佢地更想比多d人讚,尤其著得性感,比d男人昅,佢地咪又系飄飄然😅
以前我問親佢,同我着性感衫出街嘅時候有冇男人望去,佢之前永遠都會答冇人睇。最近佢會開始同我講返有好多人睇,我之後會再同佢講冇嘢啊你件衫都冇嘢睇到,佢自己而家會同我講唔係呀着咗嗰啲性感衫之後對波會拋下拋下,正面行埋你嘅男人一定會望住佢對波。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-3-2 08:30 發表 查看引用來源

所以而家我嘅調教項目主要係訓練佢出街着得性感啲
努力,總會有得著👍
我有個老友仲勁,會約网友出嚟分享有樣全相,呢度都有网友同我老友见過,不過呢個老友比我更顛,仲會幫老婆約网友见面,不過佢都先西選過d人先幫老婆約,但始終都有些風險

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-2 08:38 發表 查看引用來源
努力,總會有得著👍
我有個老友仲勁,會約网友出嚟分享有樣全相,呢度都有网友同我老友见過,不過呢個老友比我更顛,仲會幫老婆約网友见面,不過佢都先西選過d人先幫老婆約,但始終都有些風險 ...
其實我覺得如果約出嚟睇相嘅話,連埋有樣嘅我又覺得冇咩問題,大前提當然唔可以再拍攝

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-2 08:38 發表 查看引用來源
努力,總會有得著👍
我有個老友仲勁,會約网友出嚟分享有樣全相,呢度都有网友同我老友见過,不過呢個老友比我更顛,仲會幫老婆約网友见面,不過佢都先西選過d人先幫老婆約,但始終都有些風險 ...
而佢老婆又肯陪佢顛
呢d擺明两公婆都系幾玩得,不過個老友而家上左內地工作了,我地都冇得见到吖嫂,講開有d掛住呢位吖嫂😋

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-3-2 08:40 發表 查看引用來源

其實我覺得如果約出嚟睇相嘅話,連埋有樣嘅我又覺得冇咩問題,大前提當然唔可以再拍攝
當然。。。。我都想試下架
大家同好分享,不過要有底線

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-2 08:41 發表 查看引用來源
而佢老婆又肯陪佢顛
呢d擺明两公婆都系幾玩得,不過個老友而家上左內地工作了,我地都冇得见到吖嫂,講開有d掛住呢位吖嫂😋
勾返起d回憶,突然好想約吖嫂食餐飯添,每次见到呢位吖嫂個心都卜卜跳

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-2 08:58 發表 查看引用來源
勾返起d回憶,突然好想約吖嫂食餐飯添,每次见到呢位吖嫂個心都卜卜跳
身材丰滿,樣甜😋
不過吖嫂都唔細,但仍然秀色可餐

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-3-2 08:34 發表 查看引用來源

以前我問親佢,同我着性感衫出街嘅時候有冇男人望去,佢之前永遠都會答冇人睇。最近佢會開始同我講返有好多人睇,我之後會再同佢講冇嘢啊你件衫都冇嘢睇到,佢自己而家會同我講唔係呀着咗嗰啲性感衫之後對波會拋下拋下,正面 ...
但係佢個心態仲要調整,因為佢覺得俾靚仔𥄫ok,如果俾啲阿伯𥄫唔ok😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-3-2 09:09 發表 查看引用來源

但係佢個心態仲要調整,因為佢覺得俾靚仔𥄫ok,如果俾啲阿伯𥄫唔ok😂
女人都系貪靚仔的🤭

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-3-2 09:09 發表 查看引用來源

我曾經偏偏叫老婆幻想比樓下個保安叔叔屌,佢話鳩個保安叔昅佢🤭
我另外有個地盤佬,老婆成日話佢又臭又污漕,有日我問佢,如果比條臭撚屌你會点🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆