上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  337.0k

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-2 10:18 發表 查看引用來源
我曾經偏偏叫老婆幻想比樓下個保安叔叔屌,佢話鳩個保安叔昅佢🤭
我另外有個地盤佬,老婆成日話佢又臭又污漕,有日我問佢,如果比條臭撚屌你會点🤭 ...
通常佢自己會幻想一個唔識嘅人(亦都唔會有樣),但通常我都會叫佢幻想佢D ex

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-2 09:00 發表 查看引用來源
身材丰滿,樣甜😋
不過吖嫂都唔細,但仍然秀色可餐
忍唔住,一陣了了吖嫂先🤤

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-3-2 08:05 AM 發表 查看引用來源

可惜現實上我冇依一類朋友
甘咪好似而家甘,可以由虛擬變成現實朋友丫!😁

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-2 08:10 AM 發表 查看引用來源
正吖👍
其實心態上系好想比人欣賞,但又怕流出,只好選擇性地比人欣賞🤭
利申:我有個別自己友睇哂老婆所有窿窿隙隙,系佢自己唔知,當每次同枱食飯,同枱有欣賞過佢d窿隙朋友在場,大家就特別興奮,老婆就懵閉閉,唔知我地做乜咁鳩興 ...
哈哈,我之前試過比我老婆D淫相網友睇,之後再約扮朋友,帶埋我老婆見埋真人,我老婆完全五知原來坐系佢對面既男人,原來一早已經由對波到隻閪比人睇清哂,大家飲野仲有講有笑,甘玩幾刺激丫!😁

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-3-2 08:30 AM 發表 查看引用來源

所以而家我嘅調教項目主要係訓練佢出街着得性感啲
系丫,我呢二年叫我老婆五好帶bar,只用乳貼出街,記得有幾次,搭地鐵有男人系佢件衫,係樓之間空間之中,係甘昅佢波皮!😁

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-3-2 08:34 AM 發表 查看引用來源

以前我問親佢,同我着性感衫出街嘅時候有冇男人望去,佢之前永遠都會答冇人睇。最近佢會開始同我講返有好多人睇,我之後會再同佢講冇嘢啊你件衫都冇嘢睇到,佢自己而家會同我講唔係呀着咗嗰啲性感衫之後對波會拋下拋下,正面 ...
系丫,我老婆而家都好享受比男人昅佢,加上佢而家D衣著,回頭率極高!🤭

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-3-2 15:46 發表 查看引用來源
系丫,我老婆而家都好享受比男人昅佢,加上佢而家D衣著,回頭率極高!🤭
佢而家唔可以講叫做享受,但係起碼肯咁樣着之餘,肯俾人睇,同埋會感受到人哋睇佢,至於佢幾時先可以學識享受,依個我都努力緊

有見師兄們講到咁興膠采烈, 現些牙人妻淋浴圖一幅, 來源不詳   唔知低唔低分 ?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-3-2 18:46 發表 查看引用來源
有見師兄們講到咁興膠采烈, 現些牙人妻淋浴圖一幅, 來源不詳   唔知低唔低分 ?

😋👍👍👍

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-3-2 18:46 發表 查看引用來源

人妻90分

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆