上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  337.8k

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-3-2 19:51 發表 查看引用來源
甘你地有冇玩拍片丫?
冇就呃你姐,一定有😂

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-3-2 20:05 發表 查看引用來源
而家我叫我老婆著T-black出街,再著條緊身短裙,引死D男人先正丫!🤭
依個情節喺泰國先會發生

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-2 19:28 發表 查看引用來源
吖嫂就未有回應
但就發現老婆過左正月十五,仲著紅色底底🤭
著條紅底玩另類露底🤭
面褲係淺色,條底紅色,老婆唔敢行得遠,只係落去係吖保安叔面前泣泣揚揚,保安叔一向好似都有好好口同佢招呼,呢招紅底實引到叔叔不行鳥😅

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-2 21:50 發表 查看引用來源
著條紅底玩另類露底🤭
面褲係淺色,條底紅色,老婆唔敢行得遠,只係落去係吖保安叔面前泣泣揚揚,保安叔一向好似都有好好口同佢招呼,呢招紅底實引到叔叔不行鳥😅 ...
我成日借保安叔叔做假想目標,老婆又好似比我的持久洗腦影響左,行上行落都會了了吖叔叔,又特登著套淺色睡衣,然後內胆一係黑色一係紅色,揀夜媽媽落去信箱拎信,老婆話感覺保安叔經常昅住佢,講下講下又比我摷下,隻鮑魚又已經濕淋淋🤤

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-2 21:57 發表 查看引用來源
我成日借保安叔叔做假想目標,老婆又好似比我的持久洗腦影響左,行上行落都會了了吖叔叔,又特登著套淺色睡衣,然後內胆一係黑色一係紅色,揀夜媽媽落去信箱拎信,老婆話感覺保安叔經常昅住佢,講下講下又比我摷下,隻鮑魚又已經濕淋 ...
如果吖保安叔唔昅,老婆亦不會有反應,就系知道保安叔昅佢先有動力夜媽媽都肯落去扮睇信箱拎信🤤

再些牙另一人妻淋浴圖, 來源都係不詳...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-3-3 07:58 發表 查看引用來源

依間酒店嘅沖涼房咁正嘅,如果知道係邊一間,係疫情過後真係想帶老婆去

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-3-3 08:02 發表 查看引用來源

依間酒店嘅沖涼房咁正嘅,如果知道係邊一間,係疫情過後真係想帶老婆去
都有師兄想疫情過後約出來分享d老婆性感相片

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-3-3 07:58 發表 查看引用來源

嘩!真係想企埋去,一野後入就入

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-3-3 08:02 發表 查看引用來源

泰國有啲天體村係呢啲半開放式 outdoor shower, 孖朋友去過, 沖涼時啪啪, 朋友啲房隔唔遠, 大家聽對方嗌...死味... 可惜而家有啲執咗, 日後可以去番旅遊會組織過資料孖朋友一齊去過, 師兄們會唔會有興趣 join 埋齊齊玩裸露 ?  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆