上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  336.7k

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-5 14:24 發表 查看引用來源
當然系屌佢那條友講我知🤭
又當然老婆都唔知條友同我包膠左
好有趣...可唔可以講多啲?係你安排?fat 嫂咁正,會唔會keep住比條友屌架

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-5 14:24 發表 查看引用來源
師兄咁慷慨.

引用:
咁嗰條友有冇戴套? 抑或中出你老婆?

係咪打算唔會同你老婆講你知道呢件事?

引用:
原帖由 friendho 於 2021-3-5 09:46 AM 發表 查看引用來源
咁佢喜歡用假9刺激下粒豆,定喜歡出入咁狂插,或者叫你幫手用假九喪插佢
系三樣都有丫!🤭

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-5 02:24 PM 發表 查看引用來源
咦,fat兄你case同我好似,我老婆都系偷食,後尾比我偷睇佢電話,見到佢條仔D留言,後尾我膽粗粗add佢條仔出黎,先知我老婆背住我系甘Q淫,同條仔乜都肯玩,口爆,中出,爆埋菊花添!

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-5 02:24 PM 發表 查看引用來源
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70054631

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-3-5 05:14 PM 發表 查看引用來源
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70054631
上年知道佢有左sp,原來仲有二年甘耐,佢條仔之後比左好多相我睇過,見到我老婆好enjoy甘完全去服侍佢條仔同比佢條仔屌既樣,先知佢原來同人玩得好荒淫,尤其系見佢比人中出後既相,成劈精仲系洞口流緊出黎,真系好刺激丫!🤭

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-5 11:27 AM 發表 查看引用來源
其實男人好多時未必了解女人想要乜,我就是一個例子,以前總系慢插老婆,插一陣又掹返出,然後同佢乃一陣,以為老婆好high好享受🤭
点知一次佢比某人屌左,條友係快速狂插,好狂野咁嘢嘢到底,老婆原來至high係咁樣比人屌,果次之後就 ...
系架,好多女人都系有M底,我老婆原來就系享受比佢條仔
甘屌,做老公既我就錫住佢黎屌,背住我原來系同佢條仔玩埋梆手,蒙眼,深喉,口爆添丫!😂

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-3-6 08:02 發表 查看引用來源
系架,好多女人都系有M底,我老婆原來就系享受比佢條仔
甘屌,做老公既我就錫住佢黎屌,背住我原來系同佢條仔玩埋梆手,蒙眼,深喉,口爆添丫!😂 ...
女人有陣會有呢幾種要求, 唯有大力啲.........

引用:
原帖由 friendho 於 2021-3-5 14:28 發表 查看引用來源
好有趣...可唔可以講多啲?係你安排?fat 嫂咁正,會唔會keep住比條友屌架
又唔算我安排
不過我有比料條友点行事

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆