上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  337.5k

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-19 13:47 發表 查看引用來源
我識得條友27歲仔,游手好閒經常上网吹水打機,做下散工就算,屋企人都好似由得佢,據知上网識左幾件良家少婦,d女人原來都中意湊仔,唔好睇小d廿零歲仔,好識得冧女人,條友仔系我老婆侄仔之類,好很識得d女人心態,又識得扮傻,正係扮豬 ...
我老婆問有冇工介紹比佢,條仔根本就冇心做工,有屋企人照顧,又識氹女人,竟然連我隻婆都話佢幾乖仔,原來女人心底都有種母愛,好易比呢d衰仔利用,唔怪得可以又食又拎,咁多女人被呃🤭

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-17 15:46 發表 查看引用來源
呢個師奶仔好想揾人傾下計
當我話師奶仔好想揾人傾計,自己隻乸已經同個27歲的所謂侄仔經常在网吹,我仲乜都唔知,d靚仔會唔會唔熟唔食😵

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-19 14:00 發表 查看引用來源
當我話師奶仔好想揾人傾計,自己隻乸已經同個27歲的所謂侄仔經常在网吹,我仲乜都唔知,d靚仔會唔會唔熟唔食😵
在下愚見..............個所謂侄仔主要想cap水啫
冇$$$比佢就未必會食

引用:
原帖由 manray 於 2021-3-19 14:37 發表 查看引用來源

在下愚見..............個所謂侄仔主要想cap水啫
冇$$$比佢就未必會食
引證左波大係無腦

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-19 15:34 發表 查看引用來源
引證左波大係無腦
一次係咁,两次又是,印證左無乜錯

附件

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-19 15:34 發表 查看引用來源
引證左波大係無腦
呢樣就.............選擇性
到某事件發生就自動會無腦

我識得嗰啲平時啲瑣碎事就無乜腦, 但一到某啲事如錢銀就精甩尾, 又或者比人撩又變到得返幾歲智商

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-19 15:40 發表 查看引用來源
禮拜五臨收工睇啲咁嘅嘢..............搞到鳩硬冇朋友

引用:
原帖由 manray 於 2021-3-19 15:51 發表 查看引用來源

禮拜五臨收工睇啲咁嘅嘢..............搞到鳩硬冇朋友
鳩硬要揾女朋友🤭

妳老婆會唔會鍾意玩下小鮮肉
小鮮肉
勝在硬度。回氣快

不過一般小鮮肉唔識玩情趣
引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-19 14:00 發表 查看引用來源

又係啜奶奶既時間
引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-19 15:40 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆