上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  337.5k

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-19 16:19 發表 查看引用來源
要揾女朋友🤭
一陣返到屋企又要湊兩隻化骨龍, 到時就全身都軟啦
留係公司唔敢行上去財政部, 有幾件大波人妻.................費時見都又鳩硬, 快啲返屋企冷靜下好過

引用:
原帖由 manray 於 2021-3-19 16:26 發表 查看引用來源

留係公司唔敢行上去財政部, 有幾件大波人妻.................費時見都又鳩硬, 快啲返屋企冷靜下好過 ...
通常公司d師9都會有幾件大波人妻🤭

引用:
原帖由 88yes 於 2021-3-19 16:19 發表 查看引用來源
妳老婆會唔會鍾意玩下小鮮肉
小鮮肉
勝在硬度。回氣快

不過一般小鮮肉唔識玩情趣

問佢地就話唔多有興趣,但身體最誠實

引用:
原帖由 88yes 於 2021-3-19 16:19 發表 查看引用來源
妳老婆會唔會鍾意玩下小鮮肉
小鮮肉
勝在硬度。回氣快

不過一般小鮮肉唔識玩情趣

係女人都知小鮮肉回氣快又夠硬
d老嘢軟左搞一大輪都未必硬得返

引用:
原帖由 manray 於 2021-3-19 16:26 發表 查看引用來源

留係公司唔敢行上去財政部, 有幾件大波人妻.................費時見都又鳩硬, 快啲返屋企冷靜下好過 ...
約到出去玩都唔錯,尤其有d系公司扮到好淑女,上到床可能反轉又反轉😋

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-19 16:36 發表 查看引用來源
通常公司d師9都會有幾件大波人妻🤭
年齡上就可能係c9.............我形容下先

- 40+ 樣靚, 矮小豐滿大波, 不過個人冇乜腦
- 30中~尾, 樣白淨普通,  生過3件依然纖瘦, 對波睇落好大因為個身實在太瘦太單薄, 尋日買lunch撞到, 見到佢著見件緊身polo恤仲要托到對波好高, 真係逼爆

引用:
原帖由 manray 於 2021-3-19 16:54 發表 查看引用來源

年齡上就可能係c9.............我形容下先

- 40+ 樣靚, 矮小豐滿大波, 不過個人冇乜腦
- 30中~尾, 樣白淨普通,  生過3件依然纖瘦, 對波睇落好大因為個身實在太瘦太單薄, 尋日買lunch撞到, 見到佢著見件緊身polo恤仲 ...
40+矮小大波又冇腦,呢d實食無痴牙😋

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-19 17:05 發表 查看引用來源
呢個形容有幾成似我老婆
腳短/波大/冇腦
佢講完有時我都唔知想表達乜,反應轉數慢,比人食左豆腐都系傻笑

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-19 17:05 發表 查看引用來源
佢老公高大靚仔, 不過我聽啲小道消息話好多年前佢背住老公喺出面偷食, 不過為咗面子就冇離婚及冇同朋友提過

引用:
原帖由 manray 於 2021-3-19 17:38 發表 查看引用來源

佢老公高大靚仔, 不過我聽啲小道消息話好多年前佢背住老公喺出面偷食, 不過為咗面子就冇離婚及冇同朋友提過
女人要偷真系好易
尤其大波又發姣,大把男人爭食

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆