上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  337.4k

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-19 17:40 發表 查看引用來源
女人要偷真系好易
尤其大波又發姣,大把男人爭食
我朋友圈中有個老婆已50+,都有男人爭住食🤭

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-19 17:40 發表 查看引用來源
女人要偷真系好易
尤其大波又發姣,大把男人爭食
佢以前都夜浦開嘅, 係結咗婚呢10+年先冇再浦
講真我對佢就冇興趣, 反而另一件人妻就.............
佢雖然衣著土啲, 但係就賢妻良母型, 而且生咗三件....................證明好𠹌好屌

引用:
原帖由 manray 於 2021-3-19 16:54 發表 查看引用來源

年齡上就可能係c9.............我形容下先

- 40+ 樣靚, 矮小豐滿大波, 不過個人冇乜腦
- 30中~尾, 樣白淨普通,  生過3件依然纖瘦, 對波睇落好大因為個身實在太瘦太單薄, 尋日買lunch撞到, 見到佢著見件緊身polo恤仲 ...
照師兄形容40+件熟女應該易上手一點,有前科加上應該同老公感情麻麻,應該無被人扑好耐,不過樓主無性趣就無謂搞她,費時她太貼身走不掉;30+隻生左三件應該極難入手,不過如果搞到手應該會好有成功感

引用:
原帖由 mich1694 於 2021-3-19 18:08 發表 查看引用來源

照師兄形容40+件熟女應該易上手一點,有前科加上應該同老公感情麻麻,應該無被人扑好耐,不過樓主無性趣就無謂搞她,費時她太貼身走不掉;30+隻生左三件應該極難入手,不過如果搞到手應該會好有成功感 ...
我都係ff下, 現實邊有可能
耐不耐及下一飽眼福就算

引用:
原帖由 manray 於 2021-3-19 16:54 發表 查看引用來源

年齡上就可能係c9.............我形容下先

- 40+ 樣靚, 矮小豐滿大波, 不過個人冇乜腦
- 30中~尾, 樣白淨普通,  生過3件依然纖瘦, 對波睇落好大因為個身實在太瘦太單薄, 尋日買lunch撞到, 見到佢著見件緊身polo恤仲 ...
如果瘦底但又托高到好似兩個甜筒咁,呢啲除罩會比較墮

引用:
原帖由 friendho 於 2021-3-19 18:15 發表 查看引用來源
如果瘦底但又托高到好似兩個甜筒咁,呢啲除罩會比較墮
呢樣就唔知喇,不過佢比過佢啲結婚相我睇,著啲超低胸晚裝,佢對波係有肉嘅,平時佢就正常冇托到咁高,係尋日咁啱掛,而且個型係比較圓,絕對唔似甜筒咁,如果用實物嚟形容,我諗用普通size嘅橙,因為實質唔係巨型,但係因為佢係超瘦底所以顯得大

回覆 1707# 88yes 的帖子

未比人屌過,不知道給人屌是個個不一樣,如有興趣嘗試一定會好興𡚒

回覆 1802# ttfat68000 的帖子

亜嫂對導彈,好L正!

引用:
原帖由 觀塘如花 於 2021-3-19 19:13 發表 查看引用來源
亜嫂對導彈,好L正!
我就冇乜特別要求,大得嚟唔可以黑提,又唔介意會小小墮,小小淋但白滑就已足夠😋

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-20 09:17 發表 查看引用來源
我就冇乜特別要求,大得嚟唔可以黑提,又唔介意會小小墮,小小淋但白滑就已足夠😋
大波實有少少墮先係正常, 邊有可能有大有挺

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆