上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  336.5k

應該好快會試3P,加油。

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-5 10:01 發表 查看引用來源
分享下d事,評一評我乸係唔系淫hi😊
有一年上廣州探親,租了酒店房,房很大有廳同房,我親戚表舅父買埋啤酒上房找我聊天,那晚吹得好夜,我叫舅父唔好走,反正廳度有張長櫈,拎左被同枕頭比佢瞓一晚,第二朝行過隔離廣州酒家飲早茶(約 ...
之後親戚又帶我地去了浸温泉,松化温泉都好大,有好多温泉,老婆泳衣不算性感,一件頭但都露下乳溝,同行親戚都唔係同浸一個泉,可能各自有不同喜好~
隻乸同我浸浸下,有二個親戚又過左嚟我地浸緊的池,那天又不是假期日子,所以温泉人不多,浸了一陣其實有些無聊,那二個親戚就用毛巾蓋了係面上,剛好打對面在享受浸浴中,隻乸就鬼鬼馬馬咁捉我手去摸佢了下面,一摸感覺隻毛蟹無遮無掩,原來隻淫hi已自己拉開左泳衣個檔位,我手指一嘢咁就篤左入去,個hi窿滑滑的感覺,爽到老婆伏係我前面,其實二個親戚係度又光天化日下,隻乸竟然做出咁淫蕩行為都是第一次,女人淫hi起嚟係無得控制🤤
之後老婆就話,係香港就話就住就住,去旅遊去玩就梗系要放縱下喇,又啱😊

附件

引用:
原帖由 lolokkiman 於 2021-1-5 10:16 發表 查看引用來源
應該好快會試3P,加油。
但始終都未有呢,我都想試下😋

附件

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-5 10:24 發表 查看引用來源
之後親戚又帶我地去了浸温泉,松化温泉都好大,有好多温泉,老婆泳衣不算性感,一件頭但都露下乳溝,同行親戚都唔係同浸一個泉,可能各自有不同喜好~
隻乸同我浸浸下,有二個親戚又過左嚟我地浸緊的池,那天又不是假期日子,所以温泉人 ...
但隻乸返到香港就無玩得咁淫蕩😤

附件

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-5 10:33 發表 查看引用來源
但隻乸返到香港就無玩得咁淫蕩😤
有乜方法可以快速令佢變淫hi慾女?

附件

唔知師兄隻乸有40未?

引用:
原帖由 friendho 於 2021-1-5 11:20 發表 查看引用來源
唔知師兄隻乸有40未?
已40有幾
同年齡有關系?

附件

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-5 08:17 AM 發表 查看引用來源
其實淫hi是有樣睇的🤭
師兄,一睇丫嫂身型就知戰鬥格,冇得輸丫😄

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-5 11:40 發表 查看引用來源
已40有幾
同年齡有關系?
有架,40-50呢段真係開竅時間,開始識開放咁玩,如果天性比較唔係內儉果類,真係chur到爆

引用:
原帖由 friendho 於 2021-1-5 12:04 發表 查看引用來源
有架,40-50呢段真係開竅時間,開始識開放咁玩,如果天性比較唔係內儉果類,真係chur到爆
講得無錯,呢個年紀已開竅,好多野有膽量試,只差一個引爆點,配合天時地利就成功。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆