上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  335.8k

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-5 12:45 PM 發表 查看引用來源
我隻乸其實係d挑起條癮就會發顛
搞high佢又同平時唔同,平時扮作淑女,但屌住佢變就另一個人
師兄有同感,我嗰隻都一樣🤭

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-1-5 13:13 發表 查看引用來源
系丫,女人淫起上黎真系好勁架!
淫女係好易hi濕

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-1-5 13:15 發表 查看引用來源
師兄有同感,我嗰隻都一樣🤭
又易hi濕,同佢講下淫嘢,卜嘢時叫佢幻想比老友加入屌,話佢知影左d淫照比左老友分享,佢都多水到爸爸聲👍

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-5 13:49 發表 查看引用來源
又易hi濕,同佢講下淫嘢,卜嘢時叫佢幻想比老友加入屌,話佢知影左d淫照比左老友分享,佢都多水到爸爸聲👍
大波得嚟又八字
毛多得嚟又雜亂🤭👍👍

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-5 13:55 發表 查看引用來源
大波得嚟又八字
毛多得嚟又雜亂🤭👍👍
呢d淫hi先好屌又玩得淫賤🤤
利申:圖是借來的朋友妻,所以不方便原圖顯示

附件

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-5 13:57 發表 查看引用來源
呢d淫hi先好屌又玩得淫賤🤤
利申:圖是借來的朋友妻,所以不方便原圖顯示
應該都係40+果隻,又係平時斯文,玩落就open

引用:
原帖由 friendho 於 2021-1-5 14:18 發表 查看引用來源
應該都係40+果隻,又係平時斯文,玩落就open
朋友妻多數都已是40+至50呢個年齡層
大家年紀相約,老婆都差不多係呢個年齡層,仲玩得幾年就收皮,d女人都會去盡,未有疫情前d女人會北上深圳揾技師招呼下隻淫hi,玩下手作有時都聊勝於無🤭

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-5 14:27 發表 查看引用來源
大家年紀相約,老婆都差不多係呢個年齡層,仲玩得幾年就收皮,d女人都會去盡,未有疫情前d女人會北上深圳揾技師招呼下隻淫hi,玩下手作有時都聊勝於無🤭 ...
我老婆通常比我索幾索就乜都爆出嚟,早期佢都有跟c9團北上按摩唱k,正常問佢通常都話無乜嘢,揼骨唱k做得乜🤭
到入夜屌佢時,就會鬼拍後尾枕,問佢有冇比條仔屌,佢話手作摔碟,個場唔搞得真屌,d姊妹c9仲介紹d嫩口小鮮肉比佢,好似驚佢唔上引咁,仲話d仔好玩得,只係唔可以系個場入面屌,其他嘢手口並用都玩得😊

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-5 14:27 發表 查看引用來源
大家年紀相約,老婆都差不多係呢個年齡層,仲玩得幾年就收皮,d女人都會去盡,未有疫情前d女人會北上深圳揾技師招呼下隻淫hi,玩下手作有時都聊勝於無🤭 ...
如果唔係要model身型,呢類淫妻其實勁玩得,有咁上下經歷,又知道自己唔玩得幾耐,所以要玩都會玩得好放

引用:
原帖由 friendho 於 2021-1-5 14:35 發表 查看引用來源
如果唔係要model身型,呢類淫妻其實勁玩得,有咁上下經歷,又知道自己唔玩得幾耐,所以要玩都會玩得好放
model會輪到比我地屌?不如疊埋心水食下人妻好過,通常花下心機都會執到d淫hi,自己件都係咁講,玩下屌hi唔傷感情,咪玩到投入就是

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆