上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  336.7k

引用:
原帖由 friendho 於 2021-1-6 12:40 PM 發表 查看引用來源
係咪阿嫂?仲得喎,又大又挺,兩粒啡提夠大啦,有排玩
系丫,年近40,仲頂得住地心吸力🤭

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-5 10:20 PM 發表 查看引用來源
絕對好啜大粒lin👍
托住黎啜岩岩好架!🤭

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-1-6 12:47 發表 查看引用來源
系丫,年近40,仲頂得住地心吸力🤭
正啦,對波咁堅淨係玩波都玩到手軟

回覆 63# friendho 的帖子

呢d lin要大力捽佢!

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2021-1-6 13:18 發表 查看引用來源
呢d lin要大力捽佢!
我鐘意大力揸成個波多啲,最好就係後入同時揸波,真係爽爆

引用:
原帖由 friendho 於 2021-1-6 01:24 PM 發表 查看引用來源
師兄識玩喎,從後雙手逗住對波,手指摔住lin頭,岩岩好🤭

引用:
原帖由 friendho 於 2021-1-6 13:24 發表 查看引用來源
左手一隻奶右手又一隻奶,後推👍

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-1-6 14:46 發表 查看引用來源
揸住逗住都唔夠,手指要不停搣佢二粒lin先至爽爆👍

附件

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-6 15:19 發表 查看引用來源
揸住逗住都唔夠,手指要不停搣佢二粒lin先至爽爆👍
屌淫西要玩d變態嘢,條女先爽🤭
好似我老婆咁,問佢乜都話唔好話我變態,玩起嚟越變態就起多水,女人都系要玩犯賤先刺激🤤

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-1-6 14:46 發表 查看引用來源
唔係個個女人都玩得架,不過阿嫂無問題啦,又大又挺,如果加埋叫床聲就爆硬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆