上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  336.7k

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-6 15:22 發表 查看引用來源
屌淫西要玩d變態嘢,條女先爽🤭
好似我老婆咁,問佢乜都話唔好話我變態,玩起嚟越變態就起多水,女人都系要玩犯賤先刺激🤤
我d老友好多時會收到我偷拍照比佢地,其實實情邊有咁多偷拍,有時係老婆配合,特登著條又鬆又寬的短波褲,扮系廳睇電視露出隻黑毛鮑比我影,老婆例牌屌鳩我變態,又要益你d所謂兄弟,佢講完咪又係配合,仲會問返我d老友睇左有乜反應🤭
通常講幾講我就郁佢,佢又唔知何解呢d情況下好多水,好有需要

引用:
原帖由 friendho 於 2021-1-6 15:26 發表 查看引用來源
唔係個個女人都玩得架,不過阿嫂無問題啦,又大又挺,如果加埋叫床聲就爆硬
女人唔玩得就教到佢玩得🤭
玩過後佢都唔想你停,不過多數都口是心非,其實隻西已滴水中

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-6 15:31 發表 查看引用來源
女人唔玩得就教到佢玩得🤭
玩過後佢都唔想你停,不過多數都口是心非,其實隻西已滴水中
我隻乸影相都已ok,尤其話佢知唔见到樣佢會絕對配合,錄佢叫床都ok,亦唔介意我分享比朋友,拍片佢就好有保留,佢嘅担心我都明

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-6 15:45 發表 查看引用來源
我隻乸影相都已ok,尤其話佢知唔见到樣佢會絕對配合,錄佢叫床都ok,亦唔介意我分享比朋友,拍片佢就好有保留,佢嘅担心我都明
咁幾時可以分享下?由其是叫床聲

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-6 15:45 發表 查看引用來源
女人都有咸濕時
我老婆知我地幾個男人係骨場都係坦蕩蕩,佢曾經話好奇想知我d老友邊個長邊個粗,叫我偷拍比佢睇,我又當然唔會托佢手踭,d老友又好配合咁扮比我偷拍,仲會特登硬起先比我影,話唔想失禮比我老婆睇小🤭

引用:
原帖由 friendho 於 2021-1-6 15:50 發表 查看引用來源
咁幾時可以分享下?由其是叫床聲
叫床聲我只識用手機分享出去比老友,放上來就唔識放

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-6 15:52 發表 查看引用來源
女人都有咸濕時
我老婆知我地幾個男人係骨場都係坦蕩蕩,佢曾經話好奇想知我d老友邊個長邊個粗,叫我偷拍比佢睇,我又當然唔會托佢手踭,d老友又好配合咁扮比我偷拍,仲會特登硬起先比我影,話唔想失禮比我老婆睇小🤭 ...
亦曾經有老友請纓比我影佢骨場囡囡同佢打非機,當然係骨場,而又無影到囡囡個樣,但老友就全身入鏡,老婆睇完就話有幻想,會加入幻想我老友屌佢,仲叫住我老友個名比我屌🤭

回覆 71# ttfat68000 的帖子

我地都係你嘅老友喎😏😏😏

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2021-1-6 16:05 發表 查看引用來源
我地都係你嘅老友喎😏😏😏
果d係老婆见過又真係認識的老友

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-6 16:06 發表 查看引用來源
果d係老婆见過又真係認識的老友
有想過同老友玩次3p
亦有同老婆商量過,唯人選未能共識,及老婆可能未能說服自己

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆