上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  336.7k

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-6 15:53 發表 查看引用來源
叫床聲我只識用手機分享出去比老友,放上來就唔識放
放上cloud drive再放條share link上來就得啦

引用:
原帖由 friendho 於 2021-1-6 16:19 發表 查看引用來源
放上cloud drive再放條share link上來就得啦
你咁講我都未識
点放link我都唔識

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-6 16:09 發表 查看引用來源
有想過同老友玩次3p
亦有同老婆商量過,唯人選未能共識,及老婆可能未能說服自己
已經好幾次我老婆幻想住比呢個老友屌,仲叫住佢個名
"明仔我要你大力屌"
仲話早就好想比明仔你屌
"屌入d好想要"
錄埋比左明仔聽,明仔話聽完刺激到當晚自己都出左3次先瞓得著

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-6 16:38 發表 查看引用來源
"明仔我要你大力屌"
仲話早就好想比明仔你屌
"屌入d好想要"
錄埋比左明仔聽,明仔話聽完刺激到當晚自己都出左3次先瞓得著 ...
好有被開發既潛質

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-6 16:38 發表 查看引用來源
"明仔我要你大力屌"
仲話早就好想比明仔你屌
"屌入d好想要"
錄埋比左明仔聽,明仔話聽完刺激到當晚自己都出左3次先瞓得著 ...
其實明仔都30到尾單身男
個人宅宅地,有正當職業,嗜好賭馬不煙不酒,有叫雞經驗
愛屌熟女,"我女人都47"
啱晒明仔口味,明仔話叫雞唔敢乃西,其實佢係中意乃西,仲話同我老婆玩一定要乃到夠🤭

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-6 16:42 發表 查看引用來源
啱晒明仔口味,明仔話叫雞唔敢乃西,其實佢係中意乃西,仲話同我老婆玩一定要乃到夠🤭 ...
而呢幾年我都係前奏集中乃到老婆夠皮,乃到佢有高潮先屌,自己知自己事,長力不夠也😵

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-6 16:42 發表 查看引用來源
啱晒明仔口味,明仔話叫雞唔敢乃西,其實佢係中意乃西,仲話同我老婆玩一定要乃到夠🤭 ...
你女人喜唔喜被賴先?如果喜就一拍即合,只要你配合就得啦

引用:
原帖由 friendho 於 2021-1-6 16:45 發表 查看引用來源
你女人喜唔喜被賴先?如果喜就一拍即合,只要你配合就得啦
佢係ok比人乃西乃菊
不過屌都係佢重点要識屌佢屌得舒服,女人係好q煩,屌佢前又要浪漫,佢話自己又唔係狗乸,唔想咁就比人屌

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-6 16:48 發表 查看引用來源
佢係ok比人乃西乃菊
不過屌都係佢重点要識屌佢屌得舒服,女人係好q煩,屌佢前又要浪漫,佢話自己又唔係狗乸,唔想咁就比人屌
好似都有啲要求咁喎

引用:
原帖由 friendho 於 2021-1-6 16:52 發表 查看引用來源
好似都有啲要求咁喎
係幾有要求,我女人自豪有身材又有樣,所以話唔想成為阿豬阿狗洩慾工具🤭
我曾經好衰咁叫佢扮母狗,我話好多狗公朋友都流口水想屌佢,佢又話可以配合我幻想玩下,佢又真係好認真咁連名都叫出嚟,又好配合咁要我扮乜水(有明星亦有佢契哥)大力屌佢,点知想實行佢又話唔可以隨便比阿豬阿狗屌🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆