上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
763  336.7k

引用:
原帖由 friendho 於 2021-1-5 15:29 發表 查看引用來源
會架.....女人始終感性啲,所以小心玩出火
女人沉船會慘烈過男人沉船

引用:
原帖由 friendho 於 2021-1-5 15:29 發表 查看引用來源
會架.....女人始終感性啲,所以小心玩出火
女人群女人,從來學壞三日
我老婆都係群住d女人上去按摩推油,我問佢比d仔摔碟爽唔爽,佢話無比我屌咁爽,其實都唔巧究佢真心話定奉承話,反正佢咁講得出我都當真🤭

引用:
原帖由 friendho 於 2021-1-5 16:29 發表 查看引用來源
平常黎講,當然比你屌就爽啲,不過如果有新鮮感同陌生既刺激下,幾肯定佢比人摔碟會山洪暴發
女人囗是心非
一定比人摔碟刺激,尤其陌生人鮮肉仔,心理上新鮮感同刺激都大過乜

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2021-1-5 16:01 發表 查看引用來源
慢慢分享,大家交流

附件

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-1-5 20:43 發表 查看引用來源
我又分享一下比D師兄評論下先🤭40043100
絕對好啜大粒lin👍

引用:
原帖由 friendho 於 2021-1-6 13:24 發表 查看引用來源
我鐘意大力揸成個波多啲,最好就係後入同時揸波,真係爽爆
左手一隻奶右手又一隻奶,後推👍

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-1-6 14:46 發表 查看引用來源
師兄識玩喎,從後雙手逗住對波,手指摔住lin頭,岩岩好🤭
揸住逗住都唔夠,手指要不停搣佢二粒lin先至爽爆👍

附件

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-6 15:19 發表 查看引用來源
揸住逗住都唔夠,手指要不停搣佢二粒lin先至爽爆👍
屌淫西要玩d變態嘢,條女先爽🤭
好似我老婆咁,問佢乜都話唔好話我變態,玩起嚟越變態就起多水,女人都系要玩犯賤先刺激🤤

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-6 15:22 發表 查看引用來源
屌淫西要玩d變態嘢,條女先爽🤭
好似我老婆咁,問佢乜都話唔好話我變態,玩起嚟越變態就起多水,女人都系要玩犯賤先刺激🤤
我d老友好多時會收到我偷拍照比佢地,其實實情邊有咁多偷拍,有時係老婆配合,特登著條又鬆又寬的短波褲,扮系廳睇電視露出隻黑毛鮑比我影,老婆例牌屌鳩我變態,又要益你d所謂兄弟,佢講完咪又係配合,仲會問返我d老友睇左有乜反應🤭
通常講幾講我就郁佢,佢又唔知何解呢d情況下好多水,好有需要

引用:
原帖由 friendho 於 2021-1-6 15:26 發表 查看引用來源
唔係個個女人都玩得架,不過阿嫂無問題啦,又大又挺,如果加埋叫床聲就爆硬
女人唔玩得就教到佢玩得🤭
玩過後佢都唔想你停,不過多數都口是心非,其實隻西已滴水中

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆