上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
484  337.1k

引用:
原帖由 friendho 於 2021-1-8 03:16 PM 發表 查看引用來源
真係?.......但阿嫂都有番咁上下份量,唔帶bra咪行快兩步都波濤洶湧得好厲害?
系會有時fing 下 fing 下甘囉,但佢話反而甘樣仲舒服好多

引用:
原帖由 friendho 於 2021-1-8 03:16 PM 發表 查看引用來源
真係?.......但阿嫂都有番咁上下份量,唔帶bra咪行快兩步都波濤洶湧得好厲害?
佢一直带開系冇谷胸嗰D款,話嗰D款會谷起條事業線好勁,反而佢而家想似歐美甘,冇必要就五带,只系用乳貼,乳貼亦分二款,一款只系貼lin,一款系杯型,貼下半球既

引用:
原帖由 friendho 於 2021-1-8 04:20 PM 發表 查看引用來源
唔怪之得有時見到啲靚太盪下盪下咁,真係睇到流鼻血
夏天D衫比較簿D,會明顯少少

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-8 04:46 PM 發表 查看引用來源
對肉球跌跌盪盪一定好引人😍
夏天會容易留意到,冬天冇乜特別

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-1-8 04:49 PM 發表 查看引用來源

冬天唔戴bra 甚至連乳貼都唔用都冇問題 ,著返件外套冇人知你裏面係真空。
五用又五得既,D衫會刮親粒lin

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-8 04:52 PM 發表 查看引用來源
如果梗係正爆啦😋
我琴晚又乃又擒高又擒低,今日條腰都赤赤地,比隻婆糟質左我半晚
有機會呢D辛苦野,我可以幫手!🤭

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-1-8 06:09 PM 發表 查看引用來源

嗰隻係叫做 nu bra , 通常係低胸裝/露背裝先帶。
系丫,只系貼南半球丫

引用:
原帖由 friendho 於 2021-1-8 06:06 PM 發表 查看引用來源
都話流鼻血。不過細波都係咁,以前識條女,有次同佢去街,因為天氣熱佢話無帶bra,不過件tube top有胸墊,去戲院睇戲我就手多伸入去揸下,波就真係好細,不過粒lin幾大粒,我撥幾下粒lin佢就話:你再咁玩就擒你架 ...
有D女一玩粒lin就好大反應,之前我識條女,一啜佢粒lin,佢就把把聲幫我吹丫

引用:
原帖由 88yes 於 2021-1-8 07:03 PM 發表 查看引用來源
女友細波。唯有玩lin lin不過都要交下功課
搾細波
大有大玩,細有細玩,不過條女口技好,甘更好玩🤭

引用:
原帖由 88yes 於 2021-1-9 11:00 AM 發表 查看引用來源
條女口技ok
依家識含到雪雪聲

我老婆呢方面都ok丫🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆