上一頁下一頁
發新話題

鏡花緣 山友篇 更新#124

收藏  |  訂閱
61  88.0k

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2021-1-15 21:41 發表 查看引用來源

此事我對阿花有少少改觀,平時嬉皮笑臉既佢,做起事來有其認真的一面,亦會處處為人設想,對其負責。我大病一周後回到公司就要面對因我而延期的海量工作,因知阿花做運輸便將公司小量貨品交給佢間公司負責,減輕原本運輸公司的 ...
當晚阿花來電謂有批貨要脫期,因為有班流珉來堵亂
我急問 : 人有無事
花口窒窒 : 人就無事 但你有d貨爛左唔送得
但我覺佢有事隱瞞,不過暫時信佢並且即時處理貨品,最後亦不用脫期。第二日我即到佢公司了解,見到佢頭用紗布包住,面有瘀青。
我如骨鯁喉般冷冷問 : 有無事
花亦口窒窒 : 你d貨爛左 放左向果面 呢到係爛左的資料
正當我檢視緊資料時,突然有一班人衝入來大聲叫囂,當中有阿花之前的同事,阿花第一時間擋在我身前,我在佢身後慢慢了解到發生咩事,原來就係呢班人昨晚來堵亂,俾阿花及一眾同事打跑,因此阿花掛左彩;依家佢地叫更多人再來搞事,當中我亦了解到哪位是話事人,我越過阿花直接叫那位話事人,嚇到阿花再擋於我身前,我用眼神阻止阿花。我和那位話事人交談,交談過後更加確認自己所想,此時,前同事開始同阿花起手
我冷冷一句 : 即係點
那位話事人即吩咐其手下用力咁制止前同事並向我道歉後像一陣風般消失得無影無蹤。
阿花呆左咁望住我,其他同事亦茫然咁望向我
我即道 : 阿仔 你地幫我check下剛來的新貨同d爛貨有無錯到  阿x(即阿花)同我上寫字樓 今早剛有email俾你
講完我頭也不回直朝寫字樓方向走

寫字樓內,阿花即去開電腦 : 你有email俾我咩
我怒道 : 同我坐低
阿花嚇到呆左,因我從未用此語氣
我 : 縫左幾多針
花 : 三針
我已氣得胸口起伏不定 : 昨晚我問你人有無事 你做咩唔話我知 剛才問你有無事 你亦都唔答我
花 : 我…我…我…
我的眼淚開始湧出 : 我…..嗚...嗚…你…嗚...估我只係擔心批貨咩…嗚嗚…嗚…當我…嗚…處理緊班人時…嗚…嗚…你…你仲同佢地打…嗚….嗚….你知..唔..知…嗚..我當時都好驚架….嗚..嗚…我處理唔到佢地…嗚…嗚…咁你點算呀….嗚..嗚…你有事…嗚嗚…你父母…你d細佬妹…嗚..點算呀….
花內疚地 : 我…我怕趕唔切你批貨….你嬲咋…
我 : 嗚..嗚….我嬲..我嬲就唔會俾你入我間房啦…嗚…嗚…除左我老豆外..嗚嗚…無男人入過我間房架..嗚嗚..嗚…
此時阿花來攬住我,我在他懷內再一次放聲大哭。
自始我才真正接受呢位小弟弟。

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2021-1-17 21:06 發表 查看引用來源

當晚阿花來電謂有批貨要脫期,因為有班流珉來堵亂
我急問 : 人有無事
花口窒窒 : 人就無事 但你有d貨爛左唔送得
但我覺佢有事隱瞞,不過暫時信佢並且即時處理貨品,最後亦不用脫期。第二日我即到佢公司了解,見到佢頭用紗布 ...
講左咁耐都未有各位好想知的甜故,其實阿花作為男人來講係算規矩的,佢只係得把口咋,有時弄到好似我仲咸濕過佢咁,咁我就選一D幾特別的來講吧。

初初拍拖時我地都只係拖下手仔錫下咀仔,見佢好想有進一步但又唔敢個樣好鬼可愛。有日大家夾到閒日放假就去行BB級的山,沿途大家都好SWEET架,我地去左一個要行好長樓梯的小山丘,上到去可以環伺四週風境,感覺唔錯。當我認真巡視確認唔會有其他人後,我叫阿花一齊坐樓梯休息,阿花坐最頂級,我坐在他雙腳中間的下一級但背挨住佢。我地坐在此處可以望到整條樓梯會唔會有人上來,有足夠時間收拾。當我地一邊休息一邊閒聊時,我借意將風褸鏈拉下,我內裏只是一個SPORT BRA,阿花在我後上方應該會發現我的變化,漸漸阿花有一答没一答的失神,而我亦發現後背有野頂住我。
我突然擰轉面 : 喂  你做咩唔答我呀
發覺佢定睛由上而下咁望住我心口,佢俾我發現後就有D不知所措。我當然知道發生咩事,於事我半側身,右手放上佢左大脾,左手放上佢右大脾,將佢雙腿盡量大開,令佢的帳幕更凸出。因我側身緣故,佢由上而下望,更加突顯我被緊緊包住而擠出來的左胸。
我笑笑口由下而上咁望住佢 : 點姐  做咩唔答人喎
花口窒窒 : 你..你唔怕人見到
我笑笑口並用左手手指在佢右脾上慢慢婆娑 : 條樓梯咁長 有人行上黎 我地一早知啦   咁…..你想唔想見下
阿花真係認真審視環境,然後用力咁點頭。我定定咁望住佢,輕咬下唇,佢終於烏低同我接吻,慢慢佢手亦在我身上遊走。而我倆的舌頭已經激烈交纏,口水互換,因阿花比較激烈,我感到佢多餘的口水由我咀角滲出。相反,阿花的手好溫柔,不急進,佢隻手好似生怕一用力會捏碎蛋殼般,若有若無,隔住個SPORT BRA按壓,弄到我有隔靴搔癢之感,更加難受。我示意佢坐低一級與我平坐
我在佢耳邊輕聲講 : 拉高個BRA丫
阿花得到我批準,一對佢偷望不知多少次的33C肉球,完美咁呈現佢眼前,阿花與我一對淺啡色乳頭對望良久
我輕聲 : 鍾唔鍾意呀
阿花傻傻咁點頭
我輕聲 : 你試下溫柔D咁錫佢地丫
阿花慢慢靠近我對寶貝,吸啜,真係好溫柔(嗯。。。。)吸啜右邊,另一手去掌握我左邊。佢對手掌比較大,係完全可以一手掌握我的男人。佢吸啜我乳頭的技巧與我舌戰是完全相反,溫柔,暖和,濕潤,我那不爭氣的乳頭受到阿花的舌頭舔弄,撥打,正正出賣左佢主人——我,慢慢浸淫在阿花給與的情慾中;佢另一隻手,粗糙的皮膚完全包住我嬌嫩的乳房,佢隻手時鬆時緊,時搓時壓,時擠時撫,嫩白的乳房襯托於佢黝黑的手指,更顯白滑,乳肉時隱時現,乳頭不時受到手指的挑弄,按壓。兩顆乳頭傳來陣陣快感,流遍全身。我抱住阿花的頭如脯乳中的嬰兒般,讓他享受人間美味,而我不時發出夢囈般的呻吟 : 嗯。。好舒服。。繼續。。嗯。。但眼角不時瞄著山下長梯盡頭,生怕外人打擾屬於我地的天上人間。
我示意阿花洗洗手同時見到我滿佈口水的一對乳頭,我要佢從後搓弄我對寶貝,口亦不閒著,佢開始向我最脆弱的陣地進攻——耳仔及後頸,此地帶受到阿花的騷擾,我上半身雞皮盡起,連乳暈亦會充血,讓佢一對手掌感受到我整對乳房的不同質感,此時我亦按不住呻吟,加上佢吸啜聲,組成一首獨一無二的天籟之音。我伸手向後攬住佢頭接吻
我幽幽的道 : 我唔想除  你伸隻手入去丫
阿花右手如有自動導航般由我右乳,肚並滑入我條緊身褲內,我稍為調整下身張開雙腿令佢順利抵達目的地,佢粗糙溫熱的手掌按住我整個叢林,中指更貼住我整條肉縫,酸麻之感突透全身,令我抖一抖腰
花 : 你好熱同好濕呀
我輕打一下並呻吟道 : 咁你鍾唔鍾意丫
花 : 好正呀  你好似想吸我入去咁
我 : 丫….唔好..放入去呀….
阿花收到指令,只用中指上下輕動,口繼續舔啜我耳仔同後頸,左手繼續玩弄我左乳,三路夾攻下,我的快感不只三倍咁增加,呻吟聲大作,我整個上身癱軟在阿花的懷內,分不清是他在享受我的肉體還是我在享受他在我身上的蹂躪
花 : 你好濕呀
我 : 呵呵….呵…係呀…呵..衰人…呵….
漸漸阿花本能地發現我另一個弱點便只用手指肚輕輕點按,如此輕輕的進攻,令我癱軟的身體如觸電般抖震
我 : 丫..丫…衰..人…呢..個位…丫丫…..
花在我耳邊溫柔道 : 點呀  呢個位
我 : 呵呵…唔好..停..呵呵…好..正..呵…
此刻,已經無理會條長梯有無人來,我只顧放聲呻吟,沉醉於阿花的手指在我下身不斷帶來的慾流,湧遍全身,而我不爭氣的津液,一絲絲的向著缺口滲出,下身似一個小水窪般因阿花的手指而”習習”有聲。不多久,我在阿花三路大軍進攻下,全身抖震得更加頻密,我雙手越來越肉緊咁捏差他雙臂,雙腿盡量張開,等佢刺激更多
我 : 呵呵呵…繼續丫…呵呵..呵呵…唔..唔..好停…呵呵…來來來….
我 : 來~~~~~~啦~~~~~~嗚~~~~~~~~~~呵~~~~~~~~~~~~~~~~~
我全身突然一收,雙腿夾緊佢右手,弓起腰收緊全身,一股強勁電流由下身流遍全身,一股一股咁衝擊我腦中深處,令我休克,之後電流退卻,全身毛孔如春回大地,暖意漫山遍野般溫潤舒開。阿花更停止所有動作用力攬緊我,我在佢懷內迎接佢帶俾我的第一個高潮。

引用:
原帖由 iverkit 於 2021-1-19 14:57 發表 查看引用來源
呢篇寫得好好呀!! 超級高質

多謝師兄賞面

引用:
原帖由 torriessteve 於 2021-1-19 13:16 發表 查看引用來源
阿花佢都好尊重你喎🤔🤔🤔
互相尊重姐

引用:
原帖由 tml0398 於 2021-1-19 15:40 發表 查看引用來源
很生動很現場感
多謝師兄賞面

引用:
原帖由 pat1329 於 2021-1-19 15:45 發表 查看引用來源
文筆非常精彩,看得引人入性!多謝師姐分享
多謝師兄賞面

引用:
原帖由 torriessteve 於 2021-1-19 15:59 發表 查看引用來源
真係好鬼死正🤤🤤🤤🤤
多謝師兄賞面

引用:
原帖由 mtvong 於 2021-1-19 16:09 發表 查看引用來源
原來女性都可以寫得出咁精彩
師兄見笑了,小妹文筆粗疏,難登大雅之堂

引用:
原帖由 QQ_EE 於 2021-1-19 16:47 發表 查看引用來源
咁快就野外😆,有冇攪到小朋友一褲都係?🤣
師兄,土地問題嚴重呀

引用:
原帖由 大舊強 於 2021-1-19 17:25 發表 查看引用來源
終於到戲肉, 好細緻.
開頭時仲諗住無拍拖呢 D 情節
多謝師兄賞面,拍拖實有愛做愛的事喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆