上一頁下一頁
發新話題

超級市場之偶遇

收藏  |  訂閱
122  90.2k

引用:
原帖由 hung476 於 2021-1-6 11:03 發表 查看引用來源
無甜,咁咪好鹹🤣🤣
我咁大個人,終於明白浪子既心

要追既係個種瞹眜既感受,唔一定要佔有

在外邊,要做一隻無腳既雀仔。 😂

師兄,講多無謂,快快更新吧,最好詳盡啲!🙏🙏

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-6 00:24 發表 查看引用來源

我咁大個人,終於明白浪子既心

要追既係個種瞹眜既感受,唔一定要佔有

在外邊,要做一隻無腳既雀仔。 😂
要做隻無腳雀仔....... 就係依分鍾記住佢!hahahaha🤣🤣

引用:
原帖由 222011 於 2021-1-6 22:22 發表 查看引用來源

要做隻無腳雀仔....... 就係依分鍾記住佢!hahahaha🤣🤣
記住左啦。 😂
你我都記住左架

引用:
原帖由 timLeung88 於 2021-1-6 16:07 發表 查看引用來源
師兄,講多無謂,快快更新吧,最好詳盡啲!🙏🙏
引人入性,都要由淺入深。

定係師兄鍾意一見面就上床?

思想或肉體上既交流,可以係獨立,可以係互相交織。

快餐都係留返俾鍾意食快餐既人。

講多次,同Apple 既故事, 係無「甜」 的。

唔岩睇可以轉台。 😊

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-6 08:42 發表 查看引用來源
個一日,好似十號風球打到黎咁,個個都去超市盲搶貨,排隊畀錢見尾不見首。百無聊賴,隨左㩒手機,唯有四圍𥄫。我點知發現原來排前面個位少婦原來都幾靚。
其實話靚,只不過係睇到對眼,不過呢一年大家都係咁樣去認人(個世界好似美 ...
其實大叔向Apple 伸出援手,係從來無想過其他野的,單純係想幫佢。

咁當然,靚女要幫忙,絕對係第一優先。

及後知道原來Apple 細我幾年(30 頭),開頭仲以為佢係27/28 歲

撩女重點第一步係唔好一開始就諗住扑佢,咁樣答訕就好易俾對方擦覺不懷好意。
引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-7 00:32 發表 查看引用來源

其實大叔向Apple 伸出援手,係從來無想過其他野的,單純係想幫佢。

咁當然,靚女要幫忙,絕對係第一優先。

及後知道原來Apple 細我幾年(30 頭),開頭仲以為佢係27/28 歲 ...

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-1-7 08:35 發表 查看引用來源
撩女重點第一步係唔好一開始就諗住扑佢,咁樣答訕就好易俾對方擦覺不懷好意。

你呢個係重點,但實情係,我見到佢嗰陣,都無諗過想食左佢。

當然最終係無食到Apple

大叔,明白晒,多謝分享,但點解你吾咁幫我嘅🤔🤔🤔
引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-6 21:39 發表 查看引用來源

你呢個係重點,但實情係,我見到佢嗰陣,都無諗過想食左佢。

當然最終係無食到Apple

引用:
原帖由 222011 於 2021-1-7 08:46 發表 查看引用來源
大叔,明白晒,多謝分享,但點解你吾咁幫我嘅🤔🤔🤔

你有大隻bb 幫手啦。😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆