上一頁下一頁
發新話題

超級市場之偶遇

收藏  |  訂閱
122  90.2k

3分鐘……hehe😂😂
引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-7 04:06 發表 查看引用來源

我唔只一分鐘架喎 😂😂😂

引用:
原帖由 222011 於 2021-1-7 19:29 發表 查看引用來源
3分鐘……hehe😂😂

通常都等對方滿足左先,再加小小時。

對方未滿足咁點算?
引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-7 09:29 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 222011 於 2021-1-7 20:38 發表 查看引用來源
對方未滿足咁點算?

咁如果係你,你會想點先?

我問你,你問返我做咩喎?
引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-7 10:46 發表 查看引用來源

咁如果係你,你會想點先?

各位師兄,問題係對方未满足,你地會點做架?
引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-7 09:29 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 222011 於 2021-1-8 06:59 發表 查看引用來源
各位師兄,問題係對方未满足,你地會點做架?

攞條假鳩再隊到佢滿足囉

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-7 13:52 發表 查看引用來源

原來Apple 要趕返屋企接更湊小朋友,之後順利交換電話。

我跟住揸車送返啲貨俾佢,開頭諗住送埋上樓,但佢話佢放低小朋友就落黎,亦有不斷咁講唔好意思。 (佢之後講返,佢怕公屋啲隔離鄰舍見到,唔方便咁話)

Apple 佢有啲似一個 ...
之後我都借頭借路同佢whatsapp , 可能做人妻,湊住2 個仔,太悶了,佢都覆得好快。

傾下傾下,我話同佢下次去第二度買餸,佢好爽快咁答應左。

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-8 10:47 發表 查看引用來源

之後我都借頭借路同佢whatsapp , 可能做人妻,湊住2 個仔,太悶了,佢都覆得好快。

傾下傾下,我話同佢下次去第二度買餸,佢好爽快咁答應左。
日日都撩下Apple 傾計,好快,我都感覺到其實佢有點心動。出左去買幾次餸之後,我就話想約佢去睇戲。

其實2020 年真係無乜戲好睇,最後我揀左套恐怖片(師兄你懂的),佢開頭話驚架,但最後都答應左同我去。

😂

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-8 11:28 發表 查看引用來源

日日都撩下Apple 傾計,好快,我都感覺到其實佢有點心動。出左去買幾次餸之後,我就話想約佢去睇戲。

其實2020 年真係無乜戲好睇,最後我揀左套恐怖片(師兄你懂的),佢開頭話驚架,但最後都答應左同我去。

😂 ...
人妻寂寞咁耐,想有愛情滋潤,但你不要表現想取締佢老公,佢會好快醒番

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆