上一頁下一頁
發新話題

超級市場之偶遇

收藏  |  訂閱
122  90.2k

引用:
原帖由 DboyAK47 於 2021-1-8 12:01 發表 查看引用來源

人妻寂寞咁耐,想有愛情滋潤,但你不要表現想取締佢老公,佢會好快醒番
大家都係搵個感覺姐

其實咁樣都幾刺激
引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-8 11:28 發表 查看引用來源

日日都撩下Apple 傾計,好快,我都感覺到其實佢有點心動。出左去買幾次餸之後,我就話想約佢去睇戲。

其實2020 年真係無乜戲好睇,最後我揀左套恐怖片(師兄你懂的),佢開頭話驚架,但最後都答應左同我去。

😂 ...

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-1-8 12:54 發表 查看引用來源
其實咁樣都幾刺激

點解有人會坐過山車,又或者去7-11 偷包糖, 都係搵啲刺激快感。 😛

你呢種係疑幻疑真,偷偷摸摸式刺激
引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-8 13:06 發表 查看引用來源

點解有人會坐過山車,又或者去7-11 偷包糖, 都係搵啲刺激快感。 😛

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-1-8 15:46 發表 查看引用來源
你呢種係疑幻疑真,偷偷摸摸式刺激

係呀,令人有refreshing 既感覺。 😝

有提子食都幾好

引用:
原帖由 大舊強 於 2021-1-8 18:07 發表 查看引用來源
有提子食都幾好
食提子🍇?????????

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-8 11:28 發表 查看引用來源

日日都撩下Apple 傾計,好快,我都感覺到其實佢有點心動。出左去買幾次餸之後,我就話想約佢去睇戲。

其實2020 年真係無乜戲好睇,最後我揀左套恐怖片(師兄你懂的),佢開頭話驚架,但最後都答應左同我去。

😂 ...
幾經辛苦,終於搵到個空檔,約Apple 睇恐怖片。👍🏻好似年輕左幾十年,返返去讀書時代咁。

咁梗係搵啲平日無人去既戲院啦。去到E Max 睇,全場加埋都無10 個人。 😎
仲記得個日Apple 著住熱褲,攪到我視線都無離開過佢對腳。 😍
終於都開場,我問下Apple 凍唔凍,佢話我唔凍呀,你凍呀?我話唔凍,不過我想攬實你。佢無出聲,但就自動波坐埋左少少,咁我自然識做,就攬實佢。
睇到中途啲恐怖位,Apple 都有大叫出黎,我同佢講,其實你都叫得幾好聽。 😛佢輕輕打左我一下。可惜快樂既時間好快過,睇完戲無耐,佢又要返去湊仔啦。

俾我會再借啲意抽下佢水,撞下佢個波
引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-11 07:38 發表 查看引用來源

幾經辛苦,終於搵到個空檔,約Apple 睇恐怖片。👍🏻好似年輕左幾十年,返返去讀書時代咁。

咁梗係搵啲平日無人去既戲院啦。去到E Max 睇,全場加埋都無10 個人。 😎
仲記得個日Apple 著住熱褲,攪到我視線都無離開過佢對腳 ...

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-11 07:38 發表 查看引用來源

仲記得個日Apple 著住熱褲,攪到我視線都無離開過佢對腳 ...
可以攬即係好有機會 食啦 !!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆