上一頁下一頁
發新話題

超級市場之偶遇

收藏  |  訂閱
122  90.2k

引用:
原帖由 mtvong 於 2021-1-11 10:51 發表 查看引用來源

可以攬即係好有機會 食啦 !!
我相信有機會,但反而我想慢慢黎。

可惜人妻有2 個仔,就算有工人姐姐幫手,都係好痴身。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-1-11 08:16 發表 查看引用來源
俾我會再借啲意抽下佢水,撞下佢個波

唔駛咁心急既。 😛

唔算心急,大家坐得咁近,發生呢啲碰撞好平常啫。
引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-11 13:06 發表 查看引用來源

唔駛咁心急既。 😛

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-11 13:05 發表 查看引用來源

如果係現在進行式,依家小朋友冇學返,更難搵籍口出黎,而且娛樂場所又關哂。

回覆 52# 更年大叔 的帖子

我BUY樓主慢慢嚟呀⋯
感養多啲感情又好⋯⋯
吊吓佢引又好⋯⋯
👍🏾👍🏾👍🏾

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-11 13:05 發表 查看引用來源

睇完戲之後,其實日日都有whatsapp,不過要就佢老公返左工先傾得,時間岩曬大叔,因為大叔返工都好玲忙。

如是者又過左一個月。我又再約到Apple 出街。

個一次係夜晚出黎,唔睇戲啦,揸車同佢去山卡啦海邊(大嶼山)睇日落。呢家真係唔建議去,免左橋費之後好多人入去😓。
個陣好靜,平日更加係無車入去,睇完日落,Apple 話好大風,我咪行埋去面對面攬住佢,不過戴住口罩,又真係死蠢無諗過錫落去,可能始終都係諗住慢慢黎啦。但Apple 都係怕怕羞羞咁,攬左幾分鐘就話走。  當時既感覺係,原來Apple 都係有料之人。

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-12 13:37 發表 查看引用來源

睇完戲之後,其實日日都有whatsapp,不過要就佢老公返左工先傾得,時間岩曬大叔,因為大叔返工都好玲忙。

個一次係夜晚出黎,唔睇戲啦,揸車同佢去山卡啦海邊(大嶼山)睇日落。呢家 ...
好多湯碗波睇唔出 size 要親身感受至知大細 !

支持更新,攬住都唔錫真可惜

呢個人妻都擺到明等俾你食
引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-12 13:37 發表 查看引用來源

個一次係夜晚出黎,唔睇戲啦,揸車同佢去山卡啦海邊(大嶼山)睇日落。呢家 ...

引用:
原帖由 mtvong 於 2021-1-12 14:42 發表 查看引用來源

好多湯碗波睇唔出 size 要親身感受至知大細 !
胸貼胸都知大小

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆