上一頁下一頁
發新話題

超級市場之偶遇

收藏  |  訂閱
122  90.2k

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-1-13 00:13 發表 查看引用來源
佢肯俾妳約咁多次,你唔好話我知佢唔知妳想點,佢無心亦唔會再同妳出黎。不過,我都讚成唔需要急。

喺佢身上,搵返啲浪漫既感覺囉。

幾十歲人,咁樣其實都有少少衝擊架😅

諗起自己既出現,為平靜既湖水,掀起一片漣漪,其實都幾開心。

不過我都會問,我係咪自視過高呢?

其實平時同Apple whatsapp傾偈,我都成日問佢有冇掛住我。而佢每一次都會話,無。不過我知女人係口是心非嘅。

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-16 14:14 發表 查看引用來源

其實平時同Apple whatsapp傾偈,我都成日問佢有冇掛住我 ...
口裏說不,身體很誠實的!!
佢挨埋你度己經表達左啦!!

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-16 14:14 發表 查看引用來源

其實平時同Apple whatsapp傾偈,我都成日問佢有冇掛住我 ...
正!
睇師兄你嘅故事,令我諗返起同佢當初識嘅時候

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-1-22 08:02 發表 查看引用來源
正!
睇師兄你嘅故事,令我諗返起同佢當初識嘅時候
你地又係喺超級市場度識? 😂

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-23 16:07 發表 查看引用來源

你地又係喺超級市場度識? 😂
唔係🤣🤣

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-1-24 01:10 發表 查看引用來源
唔係🤣🤣
我以為個個都好似我咁厚面皮添

我就覺得, 知還知, 但唔代表一定要比你食. 有啲人可能只係想搵番曖昧嘅感覺同埋喺平淡嘅生活中搵啲野調劑吓而已.
未必真係會肯同你上床囉…
引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-1-13 00:13 發表 查看引用來源
佢肯俾妳約咁多次,你唔好話我知佢唔知妳想點,佢無心亦唔會再同妳出黎。不過,我都讚成唔需要急。

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2021-1-24 18:05 發表 查看引用來源
我就覺得, 知還知, 但唔代表一定要比你食. 有啲人可能只係想搵番曖昧嘅感覺同埋喺平淡嘅生活中搵啲野調劑吓而已.

係,但去到呢個點,比多d心機有得食既機會好大。

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2021-1-24 18:05 發表 查看引用來源

讚成。

引用:
原帖由 moscow 於 2021-1-24 23:18 發表 查看引用來源
係,但去到呢個點,比多d心機有得食既機會好大。
有心栽花花不開 無心插柳柳成蔭 平常心反宜好D

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆