超級市場之偶遇

收藏  |  訂閱
13  90.2k

請繼續,若果講多少少先停會更好

其實情慾人人都有,都想搵刺激,出軌只是敢做與不敢做的分別。一生人裏其實嘗試多些,又有甚麼罪!
引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-6 00:59 發表 查看引用來源

今次故事係無「甜」,不過事實證明,好多人妻都係擁有一顆寂寞的心。

明天有時間再更新。

勁喎,咁都俾你食住上。
引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-6 08:42 發表 查看引用來源
個一日,好似十號風球打到黎咁,個個都去超市盲搶貨,排隊畀錢見尾不見首。百無聊賴,隨左㩒手機,唯有四圍𥄫。我點知發現原來排前面個位少婦原來都幾靚。
其實話靚,只不過係睇到對眼,不過呢一年大家都係咁樣去認人(個世界好似美 ...

撩女重點第一步係唔好一開始就諗住扑佢,咁樣答訕就好易俾對方擦覺不懷好意。
引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-7 00:32 發表 查看引用來源

其實大叔向Apple 伸出援手,係從來無想過其他野的,單純係想幫佢。

咁當然,靚女要幫忙,絕對係第一優先。

及後知道原來Apple 細我幾年(30 頭),開頭仲以為佢係27/28 歲 ...

咁其實有無機會食到先
引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-7 08:39 發表 查看引用來源

你呢個係重點,但實情係,我見到佢嗰陣,都無諗過想食左佢。

當然最終係無食到Apple

還進行中?
引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-7 13:36 發表 查看引用來源

全職主婦,好難約到。

其實咁樣都幾刺激
引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-8 11:28 發表 查看引用來源

日日都撩下Apple 傾計,好快,我都感覺到其實佢有點心動。出左去買幾次餸之後,我就話想約佢去睇戲。

其實2020 年真係無乜戲好睇,最後我揀左套恐怖片(師兄你懂的),佢開頭話驚架,但最後都答應左同我去。

😂 ...

你呢種係疑幻疑真,偷偷摸摸式刺激
引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-8 13:06 發表 查看引用來源

點解有人會坐過山車,又或者去7-11 偷包糖, 都係搵啲刺激快感。 😛

俾我會再借啲意抽下佢水,撞下佢個波
引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-11 07:38 發表 查看引用來源

幾經辛苦,終於搵到個空檔,約Apple 睇恐怖片。👍🏻好似年輕左幾十年,返返去讀書時代咁。

咁梗係搵啲平日無人去既戲院啦。去到E Max 睇,全場加埋都無10 個人。 😎
仲記得個日Apple 著住熱褲,攪到我視線都無離開過佢對腳 ...

唔算心急,大家坐得咁近,發生呢啲碰撞好平常啫。
引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-11 13:06 發表 查看引用來源

唔駛咁心急既。 😛

前往最後回覆