上一頁下一頁
發新話題

基隆街新女

收藏  |  訂閱
55  24.7k

回覆 10# yuenlongguy 的帖子

周圍走周圍浦有乜所謂丫哈哈哈哈哈

回覆 28# jacky20062008 的帖子

已经pm你,你自己試下

引用:
原帖由 punk 於 2021-1-19 13:55 發表 查看引用來源
對不起又打攪你, 有冇提示門口是什麼? 住宅/ 還是美容
界限街10至12號嗎?
punk & hongkong97兄, 無回應. 應該搵吾到了.

回覆 2# kamshek 的帖子

似廣告佬、搵笨柒手法

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-1-20 12:16 發表 查看引用來源
punk & hongkong97兄, 無回應. 應該搵吾到了.
我在太子界限街近基隆街見光管直上,真的冇留意門牌,有光管直上,得一檔

引用:
原帖由 estateman 於 2021-1-20 12:57 發表 查看引用來源
似廣告佬、搵笨柒手法
師兄, 如果系賣廣告, 更加會寫得好清楚,如果 d客搵極都搵吾到, 邊有用呀?

回覆 34# estateman 的帖子

呢度只是分享区,這擋野我冇份入股亦冇份入股,香討分解就九成真正會員流失,就多得你呢D冇$出來消費系垃圾堆打飛机,又唔扺得有人用自己真金白銀消费出post分享,只是你班柒六打壓分享区,分享区已死,所以winning11咁興旺多會員去交流分享

引用:
原帖由 bismen270818 於 2021-1-20 13:43 發表 查看引用來源
我在太子界限街近基隆街見光管直上,真的冇留意門牌,有光管直上,得一檔
明白. 多謝報告.

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-1-20 13:47 發表 查看引用來源
師兄, 如果系賣廣告, 更加會寫得好清楚,如果 d客搵極都搵吾到, 邊有用呀?
嗰晚由太子界限街入基隆街見顏色光管直上二楼,冇留意什么大厦街号,彩色光管得一檔

引用:
原帖由 bismen270818 於 2021-1-20 13:50 發表 查看引用來源
嗰晚由太子界限街入基隆街見顏色光管直上二楼,冇留意什么大厦街号,彩色光管得一檔
師兄,岩岩由界限街行入基隆街,一直行到旺角方向都唔見有光管物體

附近有乜嘢建築物架,好難搵

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆