上一頁下一頁
發新話題

基隆街新女

收藏  |  訂閱
55  24.7k

回覆 20# bismen270818 的帖子

親身到現場真系唔見有二樓既一樓一!系咪大爛南近界限皆?

請問樓主個入口系“結界”嗎?子夜時分先會打開?

又一個不知所謂既老作冇意義垃圾廣告帖

多謝報告,有图有真相,講真相片中技師,食得落

回覆 23# 龜公楊濤 的帖子

你新黎?十五年前未分解在香港討論区時已经不凖賣广告,只是分享消费者经歷,你又未消費又可能冇$去消费,為何打壓分享区分享?请各兄弟去winning11继续跟看分享,因为這区是垃圾會員

大家千祈唔好去!!!
政府將會刊憲,列明深水埗欽州街、大埔道、楓樹街同荔枝角道範圍以內嘅大廈喺過去14日內只要曾有1宗確診個案或在大廈內逗留過2小時的人都需要強制檢測。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-1-20 00:04 發表 查看引用來源
大家千祈唔好去!!!
政府將會刊憲,列明深水埗欽州街、大埔道、楓樹街同荔枝角道範圍以內嘅大廈喺過去14日內只要曾有1宗確診個案或在大廈內逗留過2小時的人都需要強制檢測。 ...
基隆街界限街交界正正就係楓樹街 😅

大家小心 d 好,雖然你留唔到兩小時 🤣

回覆 25# bismen270818 的帖子

請恕小弟不才。 如何入去 winning11

引用:
原帖由 bismen270818 於 2021-1-19 14:28 發表 查看引用來源
我不知多少号,只看红色光管直上,不是什么神秘房亦不是什么足仔,現在只得一楼一形式合格不镯犯敍令
google map 界街的差不多號碼確有光管,可能就是。

引用:
原帖由 bismen270818 於 2021-1-19 10:37 發表 查看引用來源
師兄,這区已经九成會員走晒,以前香港討論区全部真實夜遊经歴,現在九成鬧交鬥吊,難得放一個经歷上去分享,你又話美圖,這板区域全部人只是垃圾堆内自己打飛机,我以后不會在這区分享食好野,放心 ...
多謝CHING 出報告分享!
又唔係收佢錢, 呢度就係多D無聊嘅人喺度亂咁屌, 睇電視夠多廣告啦, 唔啱睇咪轉台囉!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆