而家去邊按摩?

收藏  |  訂閱
37  17.7k

而家去邊按摩?

大陸去唔到,香港唔俾開,又唔係熟客,都唔知可以去邊?剛剛經過銅鑼灣,望到座商厦入邊有人係到按摩,條女啲身材睇落幾後生,真係羨慕死

引用:
原帖由 hochan513 於 2021-1-21 18:44 發表 查看引用來源
大陸去唔到,香港唔俾開,又唔係熟客,都唔知可以去邊?剛剛經過銅鑼灣,望到座商厦入邊有人係到按摩,條女啲身材睇落幾後生,真係羨慕死
咁都望到?唔影嚟睇吓😑

引用:
原帖由 hochan513 於 2021-1-21 18:44 發表 查看引用來源
呢到🤫🤫🤫

附件

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-1-21 21:00 發表 查看引用來源

咁都望到?唔影嚟睇吓😑
咁啱睇緊風景,佢落地玻璃無拉簾,條友趴係按摩床,女既按係佢背脊,望到3秒度

引用:
原帖由 hochan513 於 2021-1-21 21:36 發表 查看引用來源

咁啱睇緊風景,佢落地玻璃無拉簾,條友趴係按摩床,女既按係佢背脊,望到3秒度
點解會系三秒?佢之後拉番張簾所以再睇唔到?
趴糸到條友系咪全祼?男定女?

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-1-21 05:55 發表 查看引用來源

油尖旺大把塲不論私房菜,NC,揼骨都有,衹做熟客,風险自负,啱就来。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-1-22 11:04 發表 查看引用來源

油尖旺大把塲不論私房菜,NC,揼骨都有,衹做熟客,風险自负,啱就来。
就係明知大把只做熟客,但係我唔識路個下頭痛

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-1-21 21:55 發表 查看引用來源

因為我坐車個時睇到,3秒就開咗車,我睇到時就係見到條友,下身冚毛巾,趴係張按摩床,條女就剛按落佢背脊,跟住就開車睇唔到啦

佢落地玻璃無拉簾,囂能到吖

回覆 3# ho501501 的帖子

全套要 $1300 ,不了

前往最後回覆