而家去邊按摩?

收藏  |  訂閱
37  17.7k

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-1-22 15:25 發表 查看引用來源
全套要 $1300 ,不了
返大陸咪重重皮

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-1-22 17:21 發表 查看引用來源

返大陸咪重重皮
深圳舊相好上年全部食穀種,分分鍾穀糠都食埋,如今年上得去咪升級食返你幫補下!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2021-1-22 20:32 發表 查看引用來源
深圳舊相好上年全部食穀種,分分鍾穀糠都食埋,如今年上得去咪升級食返你幫補下!
相好一路都有接濟,第日通關服務一定升級😑😑😑

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-1-22 20:52 發表 查看引用來源

相好一路都有接濟,第日通關服務一定升級😑😑😑
我覺得升級呢下難講,可能同時有好多人接濟,我都接濟咗個,不過無寄望過好唔好服務咗,仲見到個人算好囉

引用:
原帖由 hochan513 於 2021-1-22 11:36 發表 查看引用來源

就係明知大把只做熟客,但係我唔識路個下頭痛
你無相熟GC, 比較難攪. 而家全部系做預約熟客. 熄招牌燈&關鐵閘, 免中蛇.

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-1-25 17:28 發表 查看引用來源
你無相熟GC, 比較難攪. 而家全部系做預約熟客. 熄招牌燈&關鐵閘, 免中蛇.
以前返大陸按開,點會係香港按吖,封關之後只按過幾次祝君好,好似輪街症咁,都無心機搵其他地方,而家禁埋就更唔洗諗啦😒

引用:
原帖由 hochan513 於 2021-1-25 18:45 發表 查看引用來源

以前返大陸按開,點會係香港按吖,封關之後只按過幾次祝君好,好似輪街症咁,都無心機搵其他地方,而家禁埋就更唔洗諗啦😒
細佬慘慘😓

師兄,依間啲女得吾得?識吾識按?
引用:
原帖由 ho501501 於 2021-1-21 21:03 發表 查看引用來源

呢到🤫🤫🤫

引用:
原帖由 HelloWah 於 2021-2-2 16:43 發表 查看引用來源
師兄,依間啲女得吾得?識吾識按?

志不在按,如果按得好嘅尖嘴有檔(kiss me)
hanna按得好好

引用:
原帖由 hochan513 於 2021-1-21 18:44 發表 查看引用來源
大陸去唔到,香港唔俾開,又唔係熟客,都唔知可以去邊?剛剛經過銅鑼灣,望到座商厦入邊有人係到按摩,條女啲身材睇落幾後生,真係羨慕死
有後花園(+500)🤣🤣🤣

附件

前往最後回覆