而家去邊按摩?

收藏  |  訂閱
13  17.7k

引用:
原帖由 hochan513 於 2021-1-21 18:44 發表 查看引用來源
大陸去唔到,香港唔俾開,又唔係熟客,都唔知可以去邊?剛剛經過銅鑼灣,望到座商厦入邊有人係到按摩,條女啲身材睇落幾後生,真係羨慕死
咁都望到?唔影嚟睇吓😑

引用:
原帖由 hochan513 於 2021-1-21 18:44 發表 查看引用來源
大陸去唔到,香港唔俾開,又唔係熟客,都唔知可以去邊?剛剛經過銅鑼灣,望到座商厦入邊有人係到按摩,條女啲身材睇落幾後生,真係羨慕死
呢到🤫🤫🤫

附件

引用:
原帖由 hochan513 於 2021-1-21 21:36 發表 查看引用來源

咁啱睇緊風景,佢落地玻璃無拉簾,條友趴係按摩床,女既按係佢背脊,望到3秒度
點解會系三秒?佢之後拉番張簾所以再睇唔到?
趴糸到條友系咪全祼?男定女?

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-1-22 15:25 發表 查看引用來源
全套要 $1300 ,不了
返大陸咪重重皮

引用:
原帖由 lwan3388 於 2021-1-22 20:32 發表 查看引用來源
深圳舊相好上年全部食穀種,分分鍾穀糠都食埋,如今年上得去咪升級食返你幫補下!
相好一路都有接濟,第日通關服務一定升級😑😑😑

引用:
原帖由 hochan513 於 2021-1-25 18:45 發表 查看引用來源

以前返大陸按開,點會係香港按吖,封關之後只按過幾次祝君好,好似輪街症咁,都無心機搵其他地方,而家禁埋就更唔洗諗啦😒
細佬慘慘😓

引用:
原帖由 HelloWah 於 2021-2-2 16:43 發表 查看引用來源
師兄,依間啲女得吾得?識吾識按?

志不在按,如果按得好嘅尖嘴有檔(kiss me)
hanna按得好好

引用:
有後花園(+500)🤣🤣🤣

附件

引用:
呢件只做屌閪plan🤣🤣🤣

附件

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-2-18 15:19 發表 查看引用來源
上到去9成係另一個人,已成行規
都有好少部份系似樣,不過真系好少好少🤣🤣🤣

前往最後回覆