上一頁下一頁
發新話題

2018做trade,夠玩整日的懷缅

收藏  |  訂閱
86  8.6k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-17 17:02 發表 查看引用來源
同妓玩得中出,一星期一次,唔去紅屋仔你信唔信,當然睇医生大把錢去私家
卡拉0K都有檔次
单嫖
我玩布吉酒吧仔, noon K卅文開台,十文大青,寫紙仔,無線咪係枱或出台輪唱,唱两枝就陪唱北嫂出後門入房屌閪
沙灣noon K就公 ...
我拾幾層楼收租(free hold),廿幾份保险(供满),不过生花柳就去红屋仔,生痔疮就去輪街症,150路邊姥姥野鷄🐔我最爱。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-20 03:41 發表 查看引用來源

我拾幾層楼收租(free hold),廿幾份保险(供满),不过生花柳就去红屋仔,生痔疮就去輪街症,150路邊姥姥野鷄🐔我最爱。
你同屎忽鬼濑屎忽,未能見過低B跛閪咁能低B,作都合情理,

9000文司机,你契弟做
係的跛嘅未出過門口,成世未見過司机

回覆 53# 西九理性的羊羊 的帖子

精神錯亂,濕鸠濕上腦

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-20 11:59 發表 查看引用來源
你同屎忽鬼濑屎忽,未能見過低B跛閪咁能低B,作都合情理,

9000文司机,你契弟做
係的跛嘅未出過門口,成世未見過司机
又出粮

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-20 03:41 發表 查看引用來源

我每月有糧咬,
有錢叫鸡

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-21 09:04 發表 查看引用來源
精神錯亂,濕鸠濕上腦
老作红门跛猫閪,湿鸠仔

我又出咬糧,有錢叫鸡

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-21 10:11 發表 查看引用來源

老作红门跛猫閪,湿鸠仔

我又出咬糧,有錢叫鸡

𨳒,有偷圖!

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-18 09:02 發表 查看引用來源
同妓玩得中出,一星期一次,唔去紅屋仔你信唔信,當然睇医生大把錢去私家
卡拉0K都有檔次
单嫖
我玩布吉酒吧仔, noon K卅文開台,十文大青,寫紙仔,無線咪係枱或出台輪唱,唱两枝就陪唱北嫂出後門入房屌閪
沙灣noon K就公 ...
聽書啦。
講𨶙咗好多次你聽,我去水都玩。一晚5/6架。

你繼續作啦。一路話食偉哥都吾識起頭。而家可以𨳒到。

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-21 23:39 發表 查看引用來源

聽書啦。
講𨶙咗好多次你聽,我去水都玩。一晚5/6架。

你繼續作啦。一路話食偉哥都吾識起頭。而家可以𨳒到。
我食親偉哥速屎忽都屌到老作红门跛猫閪分身

回覆 69# 西九理性的羊羊 的帖子

你都on撚9,咁多人屌鳩你,自己檢討下啦,屌你條柒碌要用分身? 好似你咁小學雞咩。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆