上一頁下一頁
發新話題

2018做trade,夠玩整日的懷缅

收藏  |  訂閱
86  8.6k

2018做trade,夠玩整日的懷缅

26/7做trade,去蛇口車站交貨,入灣夏亍币睇右边多G .高質.五十上套,坐公交红树林玩共享落雨公交去

<font]經尾西都係好多G P 0 百三過

尾東波台
及入巷都有男G P O 嬲

地鐵去布吉亍.好多埸都執 李屋.格塘唔見企企 ,酒吧仔.N o o n K以前去開的相約吧改名都唔做Noon K,去老友熟的佢沉叫我地去捧條囡嘅埸
,唱一陣,俾分配件伴唱揽陣摸下,又狼情妓意,啪左雄起,玩完十八摸,要笃,條囡要上套,我咪屌声四起,上套玩Noon K,去沙灣靚妹仔,嚟布吉亍北嫂梗玩中出,但條囡話子宫發炎剛好,射嘢再發,咁下次先屌,炮金五折,返酒吧,件囡失踪,無引,放低一百俾老友走先,落蓮花路行下,執左一半
坐公交落危險,兜左一圈,乜潤X着運動制服,始終見滙洪的囡靚的,係潮州館打冷,
食飽,見滙洪楼梯口
有件著旗袍,(我係旗袍,小鳳仙,肚兜控)

相頭普通,但珠园玉潤,直上房,玩足鐘,五斤,一上房,玩老强,屌完閪,屌口,口爆,冲涼,上床十八摸,啜夠蓮,瀨夠閪,玩夠再沖下身,要囡着返衫,再玩老强除衫,然後中出
玩完囡侍浴加五十老强费走人

附件

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-1-25 05:54 發表 查看引用來源
26/7做trade,去蛇口車站交貨,入灣夏亍币睇右边多G .高質.五十上套,坐公交红树林玩共享落雨公交去

當年做一轉贵trade成千銀,900人仔夠玩成日

回覆 2# 西九理性的羊羊 的帖子

周到一樣糸零或陪成幾千銀哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-1-25 11:24 發表 查看引用來源
周到一樣糸零或陪成幾千銀哈哈哈哈哈
任行都有風險,中出中招,北上叫鸡俾拉,而家咸記,老廟叫鸡分分鐘俾圍封

回覆 4# 西九理性的羊羊 的帖子

有D風險叫拗痕,有D風險叫死人,睇人哈。

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-1-27 09:34 發表 查看引用來源
有D風險叫拗痕,有D風險叫死人,睇人哈。
戴袋中角蚤咪拗痕.中出中愛愛咪死人

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-1-25 05:56 發表 查看引用來源
當年做一轉贵trade成千銀,900人仔夠玩成日

做轉trade賺成千,你帶乜𨶙野呀?

回覆 7# voking 的帖子

帶毒品又少報酬得濟哈哈哈哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-2-3 10:28 發表 查看引用來源
帶毒品又少報酬得濟哈哈哈哈哈哈哈哈
帶條能,秘密,,依的,話俾你聽,不過有五十萬孖展實中,又预期執一皮,有錢幾好 ,窮鬼瞓街扮咬糧

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-3 22:21 發表 查看引用來源
帶條能,秘密,,依的,話俾你聽,不過有五十萬孖展實中,又预期執一皮,有錢幾好40045288,窮鬼瞓街扮咬糧

我明天又中快手執返三萬,一個月日日做貴trade

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆