上一頁下一頁
發新話題

2018做trade,夠玩整日的懷缅

收藏  |  訂閱
86  8.6k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-3 07:39 發表 查看引用來源
我明天又中快手執返三萬,一個月日日做貴trade40045290
我喺李嘉誠,我有幾千憶身家。
明天我又去叫街邊姥姥,150要瀨閪,中出加50,日日啜閪汁,羡慕呀,你班窮鬼唔恨得咁多,哈哈哈。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-4 03:01 發表 查看引用來源

明天我又去叫街邊姥姥,150要瀨閪,中出加50,日日啜閪汁,羡慕呀,你班窮鬼唔恨得咁多,哈哈哈。
咁好玩, 帶上我

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-2-3 16:52 發表 查看引用來源

咁好玩, 帶上我
你又冇得咬糧,又冇做水貨trade,又冇中IPO,你有钱叫150蚊姥姥鷄咩?姥姥鷄比有錢人食架。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-4 03:01 發表 查看引用來源

原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-3 22:21 發表 查看引用來源
帶條能,秘密,,依的,話俾你聽,不過有五十萬孖展實中,又预期執一皮,有錢幾好40045288,窮鬼瞓街扮咬糧

我明天又中快手執返三萬,一個月日日做貴trade

[size=0.85] 其他選項 報告 評分   編輯 引用 回覆又執八千

[quote]原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-3 19:28 發表 查看引用來源
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-3 22:21 發表 查看引用來源
帶條能,秘密,,依的,話俾你聽,不過有五十萬孖展實中,又预期執一皮,有錢幾好40045288,窮鬼瞓街扮咬糧

恭喜街邊姥姥,又有150蚊收入。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-4 14:04 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-3 19:28 發表 查看引用來源
帶 ...
大孖唔中,一千就中,又執两萬

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-4 04:56 發表 查看引用來源
4004534340045344大孖唔中,一千就中,又執两萬
街邊姥姥話恭喜你個瀨西精,不過都喺比百五蚊,唔死冇撚用。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-4 23:04 發表 查看引用來源

街邊姥姥話恭喜你個瀨西精,不過都喺比百五蚊,唔死冇撚用。
走轉trade成千,一日走3轉,一個月10萬。加埋得閒就賺幾餅。
廿幾萬一個月收入原來只可以玩150雞。
我呢啲玩KTV,通常一晚洗5/6千既咪要月入幾百萬先搞得掂。

有錢/冇錢,玩既級數吾一樣。

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-5 04:36 發表 查看引用來源

走轉trade成千,一日走3轉,一個月10萬。加埋得閒就賺幾餅。
我呢啲玩KTV,通常一晚洗5/6千既咪要月入幾百萬先搞得掂。

有錢/冇錢,玩既級數吾一樣。 ...
乜原來你有條路,贵trade有咁多老细夠一日走三轉.你真叻,我最旺三日都未必有轉,二。三百自己走轉交羅湖日日早七。晚十一夠力走七轉就得

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-5 04:36 發表 查看引用來源

有錢/冇錢,玩既級數吾一樣。 ...
K T V唔係一定五。六千,問下老作浴能館红门,作咀咀八樓(問極唔知叫乜名,我都唔記得,不過我的舊帖有相),使唔使五。六千,浴龍館洪门H K一星期三晚会所,自帶麥哥倫(最近轉黑牌)齋坐会所埋单二千八,月入萬二咋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆