上一頁下一頁
發新話題

2018做trade,夠玩整日的懷缅

收藏  |  訂閱
86  8.6k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-4 13:22 發表 查看引用來源
K T V唔係一定五。六千,問下老作浴能館红门,作咀咀八樓(問極唔知叫乜名,我都唔記得,不過我的舊帖有相),使唔使五。六千,浴龍館洪门H K一星期三晚会所,自帶麥哥倫(最近轉黑牌)齋坐会所埋单二千八,月入萬二咋 ...
7,8楼叫源泉KTV,楼上波楼,楼下健身室,六楼桑拿,地下美城大酒楼。

有人月入20万話赚万二,有人走水货賺万二話自己賺20万,真真假假,呃到自己呃唔到人,就喺有個7碌点極都唔明。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-5 06:57 發表 查看引用來源

7,8楼叫源泉KTV,楼上波楼,楼下健身室,六楼桑拿,地下美城大酒楼。

有人月入20万話赚万二,有人走水货賺万二話自己賺20万,真真假假,呃到自己呃唔到人,就喺有個7碌点極都唔明。 ...
係呀, 完全7-8樓. 9樓篤波. 有次FD未到, 我4點到就去波樓篤1人波, 知K女4點起身, CALL佢去篤波, 佢去到波樓猛拉我走. 佢話篤乜波丫, 去佢屋企篤西啦.

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-4 09:42 發表 查看引用來源

你又冇得咬糧,又冇做水貨trade,又冇中IPO,你有钱叫150蚊姥姥鷄咩?姥姥鷄比有錢人食架。
我又唔係正苦工, 邊有得咬糧 等老強金仲有十幾年

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-2-4 17:15 發表 查看引用來源

正苦低给公墓員咬糧食屎都唔夠啦,唔係使乜個头近去走水貨,食150蚊鷄。呃鳩人話做trade...唔知以為佢好大单deal

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-2-5 09:15 發表 查看引用來源

咁你自問食到幾老,濕鳩仔,最多五十,就去谋殺判終身,即刻攞到老強金

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-5 06:57 發表 查看引用來源

有人月入20万話赚万二,有人走水货賺万二話自己賺20万,真真假假,呃到自己呃唔到人,就喺有個7碌点極都唔明。 ...
真真假假,呃到自己呃唔到人,73年請個文员1500/月,浴龍館沖過涼六百幾,充大頭,依的一定假,呃唔到人
真真假假,呃到自己呃唔到人,依的咪假,打正苦工,唔知乜咬糧,大把有糧咬做緊,老作七碌
我俾150同企亍鸡濑閪,出到250真軍射子宫,佢情我願,市場價格
做贵trade好彩未拉過,走水货两三次扣货
中出,多得嚟肯定要還
细咪私家皮膚科 ,大單红屋仔,小事廟記睇完露半球,咪150齋屌

/
食春药,预馬上風
食偉哥多,早的見穌哥
老作浴龍紅门,一定屎眼大
依的無得走,真真假假,呃到自己呃唔到人

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-5 05:13 發表 查看引用來源
乜原來你有條路,贵trade有咁多老细夠一日走三轉.你真叻,我最旺三日都未必有轉,二。三百自己走轉交羅湖日日早七。晚十一夠力走七轉就得
而家又2/3百。一早就話成千。
你邊句真?
成日係度呃鳩人,老作。
一嗆就現形。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-5 05:22 發表 查看引用來源
K T V唔係一定五。六千,問下老作浴能館红门,作咀咀八樓(問極唔知叫乜名,我都唔記得,不過我的舊帖有相),使唔使五。六千,浴龍館洪门H K一星期三晚会所,自帶麥哥倫(最近轉黑牌)齋坐会所埋单二千八,月入萬二咋 ...
你啲廿萬個月係玩150老雞既。
我呢啲月入吾夠十萬係玩5/6千一晚吾使憂柴米既。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-6 04:50 發表 查看引用來源
真真假假,呃到自己呃唔到人,73年請個文员1500/月,浴龍館沖過涼六百幾,充大頭,依的一定假,呃唔到人
真真假假,呃到自己呃唔到人,依的咪假,打正苦工,唔知乜咬糧,大把有糧咬做緊,老作七碌
我俾150同企亍鸡濑閪,出到250真軍射子宫,佢情 ...
請問呢句野係咪你講㗎?

引用:

8樓我去吾少noon K。食吾少雞仔。由2/3/5玩到3/6。之後去水都玩。
reddoor兄講既野全中。只係一至四樓係美城,吾係只有地下。
6樓sauna都有得扑野同打飛機。
波樓我就未去過。去個度,查波好過篤波啦。

至於老作77,成日偷相,貼過當去過。9成老作。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆