上一頁下一頁
發新話題

2018做trade,夠玩整日的懷缅

收藏  |  訂閱
86  8.6k

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-6 22:12 發表 查看引用來源

8樓我去吾少noon K。食吾少雞仔。由2/3/5玩到3/6。之後去水都玩。
reddoor兄講既野全中。只係一至四樓係美城,吾係只有地下。
6樓sauna都有得扑野同打飛機。
波樓我就未去過。去個度,查波好過篤波啦。

至於老作7 ...
源泉摺左幾耐,美城都改左賓館,睇下我的舊帖,實景相,两年幾前己執左,咪得如飲茶咁能好笑
73年初我係纱廠打份練習生,400/月,终於考到政府工都係6百唔夠
係條老作红门作大话自己73年開间公司請個文员都1500/月,去浴龍館沖過涼都六百幾,
依的一定假,73年股災西環尾買層棧都係萬幾,
浴龍館79年先註册攞牌
依的一定假
打正苦工唔知乜咬糧,
边個部门每個月都有咬糧大食会(疫情前),有真正打政府工,唔識乜咬糧,一定假
老作紅门话去会所玩靚妹,我真未去過依的私竇,最後話(原來紐约K),靚妹,皮喼藏屍件咪纽约K囡,年齡除二就靓妹
最能好笑係八楼藏酒都麥哥倫
去会所都係飲麥哥倫,坐房每次鐘錢2800,最能好笑跟住爆自帶黑牌
飲開好酒,真,飲唔返轉頭
英雄地,自帶黑牌不如飲屎水
老作会所一定假

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-7 03:32 發表 查看引用來源
源泉摺左幾耐,美城都改左賓館,睇下我的舊帖,實景相,两年幾前己執左,咪得如飲茶咁能好笑
73年初我係纱廠打份練習生,400/月,终於考到政府工都係6百唔夠
係條老作红门作大话自己73年開间公司請個文员都1500/月,去浴龍館沖過涼都 ...
你去過8樓未呀?大把人存酒啦。
我都飲黑牌,係咪我都飲屎水呀?

Johnny Walker 藍牌,金牌,綠牌,黑牌,我通通都飲,係吾飲紅牌。另一隻island green,我吾鐘意啲味。點解吾可以飲返轉頭?
隻隻威士忌都吾同味。今日我鐘意淡啲,聽日鐘意濃啲,有勿問題?

你得罪晒飲黑牌既人喎!

吊你!

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-8 02:35 發表 查看引用來源

你去過8樓未呀?大把人存酒啦。
我都飲黑牌,係咪我都飲屎水呀?

Johnny Walker 藍牌,金牌,綠牌,黑牌,我通通都飲,係吾飲紅牌。另一隻island green,我吾鐘意啲味。點解吾可以飲返轉頭?
隻隻威士忌都吾同味。今日我鐘意淡啲,聽日 ...
八樓,我去已經執左,無牌場仔,我屌你,一個一路老作閪,飲乜飲乜,帶支黑牌,H K场❗笑喇,你估係大圈!分身閪

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-8 02:59 發表 查看引用來源
八樓,我去已經執左,無牌場仔,我屌你,一個一路老作閪,飲乜飲乜,帶支黑牌,H K场❗笑喇,你估係大圈!分身閪
你一直老作。而家表露冇遺!

一開始,做trade搵成千,夠玩一日。後來就話走轉得2/3百。係呢個post内可以搵到你以上留言。
又話去八樓影過相,post過。而家就話去到八樓已經執咗。我直覺你係隻貓分身,有任意門。隨時時空旅行。

跟住思覺失調。自己同自己啀交。最後兩個ban曬。

邊個係大話精?邊個係分身。

好明顯77周周同隻癲貓係同一個人。

唒氣,如80幾90年代糸正正經經開trading公司D利潤有成200%,使西自己去走水貨哈哈哈個個自動逃脫乜都自動波哈哈哈哈

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-2-10 16:34 發表 查看引用來源
唒氣,如80幾90年代糸正正經經開trading公司D利潤有成200%,使西自己去走水貨哈哈哈個個自動逃脫乜都自動波哈哈哈哈
六张幾野唔享兒女福,要走去走水货賺鷄費,直頭折墮到贴地啦,仲要同150姥姥鷄瀬閪,啜閪汁,正柒碌。

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-2-11 08:34 發表 查看引用來源
咁能容易,冇人打工個個開間的trade做老細,正柒六,唔揹水貨,就唔会做出顺豐王偉,哈哈哈

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-11 10:30 發表 查看引用來源

六张幾野唔享兒女福,要走去走水货賺鷄費,直頭折墮到贴地啦,仲要同150姥姥鷄瀬閪,啜閪汁,正柒碌。
我都想做咬糧鴨,真係好鍾意濑閪,走水貨我都想做王偉2

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-11 05:24 發表 查看引用來源
我都想做咬糧鴨,真係好鍾意濑閪,走水貨我都想做王偉2
王偉廿幾歲去走水貨,你六张幾個頭近赚鷄费去走水货,你想同人比,食屎喇。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-12 08:17 發表 查看引用來源

王偉廿幾歲去走水貨,你六张幾個頭近赚鷄费去走水货,你想同人比,食屎喇。
依件老作紅門開出入口莊(老作),73年賺200%,複式47次,有錢過王偉,HK首褲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆