上一頁下一頁
發新話題

2018做trade,夠玩整日的懷缅

收藏  |  訂閱
86  8.6k

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-8 02:35 發表 查看引用來源

你去過8樓未呀?大把人存酒啦。
我都飲黑牌,係咪我都飲屎水呀?

Johnny Walker 藍牌,金牌,綠牌,黑牌,我通通都飲,係吾飲紅牌。另一隻island green,我吾鐘意啲味。點解吾可以飲返轉頭?
隻隻威士忌都吾同味。今日我鐘意淡啲,聽日 ...
當年 實地拍攝

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-15 16:07 發表 查看引用來源
當年40046191實地拍攝40046190
撞鬼? 唔喺有瀨閪精話八楼執咗。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-16 09:10 發表 查看引用來源

有幾枝存酒,有冇執唔知睇張相己两年幾
我上過但己改洗脚

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-16 09:45 發表 查看引用來源
有幾枝存酒,有冇執唔知睇張相己两年幾
我上過但己改洗脚
卡拉0K開唔開对我無影响,紅屋仔今日開返去咸記中出賀下快手破四百先

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-16 09:10 發表 查看引用來源

人地日日番大陸day trade自己個屎忽,我地恨唔到。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2021-2-17 17:40 發表 查看引用來源

人地日日番大陸day trade自己個屎忽,我地恨唔到。
個隻瀨老雞閪精貓,佢賣,會有啲愛滋基魔要既。
可能值返幾草,賣多幾次就夠錢去瀨閪。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-16 10:28 發表 查看引用來源
卡拉0K開唔開对我無影响,紅屋仔今日開返去咸記中出賀下快手破四百先40046192
卡拉0K你有資格去咩?
紅屋仔你係常客就係人都知。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-16 08:07 發表 查看引用來源
當年40046191實地拍攝40046190
又去偷圖!

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-17 08:51 發表 查看引用來源

又去偷圖!
又偷圖,又分身,昨大冇極限,呢個瀨閪精唔死冇撚用。

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-18 00:50 發表 查看引用來源

卡拉0K你有資格去咩?
紅屋仔你係常客就係人都知。
同妓玩得中出,一星期一次,唔去紅屋仔你信唔信,當然睇医生大把錢去私家
卡拉0K都有檔次
单嫖
我玩布吉酒吧仔, noon K卅文開台,十文大青,寫紙仔,無線咪係枱或出台輪唱,唱两枝就陪唱北嫂出後門入房屌閪
沙灣noon K就公園醜小鴨伴唱,就厕所開Q
當然有成班唱各自拖囡返酒店但都係最高俾囡八百
唔知你條老作七六,老作玩乜檔次
同老作浴龍紅門一鳩式,中K場話会所,輕熟女話靚妹

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆