2018做trade,夠玩整日的懷缅

收藏  |  訂閱
20  8.7k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-1-25 05:56 發表 查看引用來源
當年做一轉贵trade成千銀,900人仔夠玩成日

做轉trade賺成千,你帶乜𨶙野呀?

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-4 23:04 發表 查看引用來源

街邊姥姥話恭喜你個瀨西精,不過都喺比百五蚊,唔死冇撚用。
走轉trade成千,一日走3轉,一個月10萬。加埋得閒就賺幾餅。
廿幾萬一個月收入原來只可以玩150雞。
我呢啲玩KTV,通常一晚洗5/6千既咪要月入幾百萬先搞得掂。

有錢/冇錢,玩既級數吾一樣。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-5 05:13 發表 查看引用來源
乜原來你有條路,贵trade有咁多老细夠一日走三轉.你真叻,我最旺三日都未必有轉,二。三百自己走轉交羅湖日日早七。晚十一夠力走七轉就得
而家又2/3百。一早就話成千。
你邊句真?
成日係度呃鳩人,老作。
一嗆就現形。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-5 05:22 發表 查看引用來源
K T V唔係一定五。六千,問下老作浴能館红门,作咀咀八樓(問極唔知叫乜名,我都唔記得,不過我的舊帖有相),使唔使五。六千,浴龍館洪门H K一星期三晚会所,自帶麥哥倫(最近轉黑牌)齋坐会所埋单二千八,月入萬二咋 ...
你啲廿萬個月係玩150老雞既。
我呢啲月入吾夠十萬係玩5/6千一晚吾使憂柴米既。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-6 04:50 發表 查看引用來源
真真假假,呃到自己呃唔到人,73年請個文员1500/月,浴龍館沖過涼六百幾,充大頭,依的一定假,呃唔到人
真真假假,呃到自己呃唔到人,依的咪假,打正苦工,唔知乜咬糧,大把有糧咬做緊,老作七碌
我俾150同企亍鸡濑閪,出到250真軍射子宫,佢情 ...
請問呢句野係咪你講㗎?

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-5 06:57 發表 查看引用來源

7,8楼叫源泉KTV,楼上波楼,楼下健身室,六楼桑拿,地下美城大酒楼。

有人月入20万話赚万二,有人走水货賺万二話自己賺20万,真真假假,呃到自己呃唔到人,就喺有個7碌点極都唔明。 ...
8樓我去吾少noon K。食吾少雞仔。由2/3/5玩到3/6。之後去水都玩。
reddoor兄講既野全中。只係一至四樓係美城,吾係只有地下。
6樓sauna都有得扑野同打飛機。
波樓我就未去過。去個度,查波好過篤波啦。

至於老作77,成日偷相,貼過當去過。9成老作。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-7 03:32 發表 查看引用來源
源泉摺左幾耐,美城都改左賓館,睇下我的舊帖,實景相,两年幾前己執左,咪得如飲茶咁能好笑
73年初我係纱廠打份練習生,400/月,终於考到政府工都係6百唔夠
係條老作红门作大话自己73年開间公司請個文员都1500/月,去浴龍館沖過涼都 ...
你去過8樓未呀?大把人存酒啦。
我都飲黑牌,係咪我都飲屎水呀?

Johnny Walker 藍牌,金牌,綠牌,黑牌,我通通都飲,係吾飲紅牌。另一隻island green,我吾鐘意啲味。點解吾可以飲返轉頭?
隻隻威士忌都吾同味。今日我鐘意淡啲,聽日鐘意濃啲,有勿問題?

你得罪晒飲黑牌既人喎!

吊你!

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-8 02:59 發表 查看引用來源
八樓,我去已經執左,無牌場仔,我屌你,一個一路老作閪,飲乜飲乜,帶支黑牌,H K场❗笑喇,你估係大圈!分身閪
你一直老作。而家表露冇遺!

一開始,做trade搵成千,夠玩一日。後來就話走轉得2/3百。係呢個post内可以搵到你以上留言。
又話去八樓影過相,post過。而家就話去到八樓已經執咗。我直覺你係隻貓分身,有任意門。隨時時空旅行。

跟住思覺失調。自己同自己啀交。最後兩個ban曬。

邊個係大話精?邊個係分身。

好明顯77周周同隻癲貓係同一個人。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-12 22:06 發表 查看引用來源
依件老作紅門開出入口莊(老作),73年賺200%,複式47次,有錢過王偉,HK首褲
依件老作紅門開出入口莊(老作),73年賺200%,複式47次,有錢過王偉,HK首褲

依件老作紅門開出入口莊(老作),73年賺200%,複式47次,有錢過王偉,HK首 ...
關你𨶙事呀。

你味有係老作王!

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-14 14:17 發表 查看引用來源
又關你能事,你又係分身
我係邊個分身關你𨶙事。老作王。

附件

前往最後回覆