上一頁下一頁
發新話題

淡水偉華婦科八爪椅

收藏  |  訂閱
66  10.3k

淡水偉華婦科八爪椅

講桑拿平靚正淡水偉华婦科八爪椅,点過引,回味緊 偉华桑拿180/Q,用婦科椅加50

more detail please
引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-1-26 02:34 發表 查看引用來源
講桑拿平靚正淡水偉华婦科八爪椅,点過引,回味緊40044678偉华桑拿180/Q,用婦科椅加50

引用:
原帖由 tml0398 於 2021-1-29 11:14 發表 查看引用來源
more detail please
周周只有想當年,問嚟把𨶙咩。而家都冇啦。
就算有,你會爲1Q坐42日疫監嗎?

引用:
原帖由 voking 於 2021-1-31 18:33 發表 查看引用來源

周周只有想當年,問嚟把𨶙咩。而家都冇啦。
就算有,你會爲1Q坐42日疫監嗎?
你七,淘宝大把賣,跛嘅梗都唔識,酒店的寫字椅代用

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-4 07:07 發表 查看引用來源
你七,淘宝大把賣,跛嘅梗都唔識,酒店的寫字椅代用
唔驶一千文

你咪淘張叫啲150老雞瞓係張椅度畀你玩囉。

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-4 12:41 發表 查看引用來源
你咪淘張叫啲150老雞瞓係張椅度畀你玩囉。
150老鷄喺屎坑劏房價,八爪鱼佢發夢冇咁早。。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-5 07:03 發表 查看引用來源

150老鷄喺屎坑劏房價,八爪鱼佢發夢冇咁早。。
佢日日多係度發夢㗎喇。發夢吾使錢嗎。吾係廿萬一個月點使?
叫150老雞。但可以開間海景套房叫room service。
吾明點解吾叫埋啲老雞去酒店玩。係要去膛房先可以𨳒到系。環境污糟瘌韃。

回覆 1# 西九理性的羊羊 的帖子

當年成條開城大道真係好好玩

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-6 22:19 發表 查看引用來源

佢日日多係度發夢㗎喇。發夢吾使錢嗎。吾係廿萬一個月點使?
叫150老雞。但可以開間海景套房叫room service。
吾明點解吾叫埋啲老雞去酒店玩。係要去膛房先可以𨳒到系。環境污糟瘌韃。 ...
廿萬一個月係自稱73年開出入口,個位老作紅門
有廿萬一個月,都唔得閒上咸網
我就剩咬糧夠每日150到250玩件企企
亦夠供十一份保險
一個月有性伴都夠錢去一两次酒店staycation

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆