上一頁下一頁
發新話題

淡水偉華婦科八爪椅

收藏  |  訂閱
66  10.3k

引用:
原帖由 Jaylam 於 2021-2-12 10:18 發表 查看引用來源
當年成條開城大道真係好好玩
開城大道叫開鑊大道

引用:
原帖由 Jaylam 於 2021-2-12 10:18 發表 查看引用來源
當年成條開城大道真係好好玩
開城大道叫開鑊大道

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-6 22:19 發表 查看引用來源

佢日日多係度發夢㗎喇。發夢吾使錢嗎。吾係廿萬一個月點使?
叫150老雞。但可以開間海景套房叫room service。
吾明點解吾叫埋啲老雞去酒店玩。係要去膛房先可以𨳒到系。環境污糟瘌韃。 ...
76,你去過叫企亍未,環境污糟!瘌韃!
原帖由 voking 於 2021-2-6 22:19 發表 查看引用來源

叫150老雞。但可以開間海景套房叫room service。
吾明點解吾叫埋啲老雞去酒店玩。係要去膛房先可以𨳒到系。環境污糟瘌韃。 ...

廿萬一個月係自稱73年開出入口,個位老作紅門
有廿萬一個月,都唔得閒上咸網
我就剩咬糧夠每日150到250玩件企企
亦夠供十一份保險
一個月有性伴都夠錢去一两次酒店staycation

[size=0.85] 其他選項 報告 評分   編輯 引用 回覆

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-14 11:38 發表 查看引用來源
76,你去過叫企亍未,環境污糟!瘌韃!原帖由 voking 於 2021-2-6 22:19 發表 查看引用來源

叫150老雞。但可以開間海景 ...
講實,真係未有叫過路邊雞。
我呢啲幾萬一個月既,係去KTV搵十零歳雞仔去酒店過夜慢慢玩。
吾似你廿萬個月去路邊搵老雞,入房,剝褲,栗硬,上套,老雞除褲,M字腳,瀨蟹,入窿,滑精,除套著褲,俾錢,走人。前後15分鐘。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-14 11:38 發表 查看引用來源
76,你去過叫企亍未,環境污糟!瘌韃!原帖由 voking 於 2021-2-6 22:19 發表 查看引用來源

叫150老雞。但可以開間海景 ...
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70114874&page=1#pid900411282
當年做一轉贵trade成千銀,900人仔夠玩成日

得閒又執幾皮!日日做trade!

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70114874&page=2#pid900417815
不過有五十萬孖展實中,又预期執一皮

我明天又中快手執返三萬,一個月日日做貴trade

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70114874&page=2#pid900418130

大孖唔中,一千就中,又執两萬

今日既我打到昨日既我。講完幾萬幾萬係咁執,日日做貴trade。突然又話三日未有一轉,每轉2/3百。

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70114874&page=2#pid900418293
乜原來你有條路,贵trade有咁多老细夠一日走三轉.你真叻,我最旺三日都未必有轉,二。三百自己走轉交羅湖日日早七。晚十一夠力走七轉就得

前言後語接吾返,如來你係隻貓分身。大話精。

下次發言,睇返你講過乜呀。貓兄。

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-14 18:22 發表 查看引用來源
下次發言,睇返你講過乜呀。貓兄。
你正七六,睇文都唔知点解

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-14 06:59 發表 查看引用來源
你正七六,睇文都唔知点解
你食咗藥未?语無倫次。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-15 13:31 發表 查看引用來源

你食咗藥未?语無倫次。
我卅年前係官塘仁安大厦的賓館屌泰妓的屎忽係唔使食药,你叫我食药屌你老作紅門屎忽,你作到大過隧道口,個半仙都唔屌你,費事洗能

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-15 03:28 發表 查看引用來源
我卅年前係官塘仁安大厦的賓館屌泰妓的屎忽係唔使食药,你叫我食药屌你老作紅門屎忽,你作到大過隧道口,個半仙都唔屌你,費事洗能
你個青山走犯唔食药好危险,遗害人間。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆